Η τελευταία προεπισκόπηση Skype Insider προσθέτει πολλές βελτιώσεις ποιότητας

Η τελευταία προεπισκόπηση Skype Insider προσθέτει πολλές βελτιώσεις ποιότητας

To Skype, που κάποτε ήταν η πιο δημοφιλής υπηρεσία για βιντεοκλήσεις, δεν είναι πλέον το αγαπημένο παιδί της Microsoft. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει να υποστηρίζει το Skype σύντομα. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εργάζονται για νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που γίνονται πρώτα διαθέσιμες στο πρόγραμμα Skype Insider. Η έκδοση 8.84 είναι τώρα έτοιμη για δοκιμή πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Ακολουθεί μια λεπτομερής λίστα με όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις στο Skype Insider build 8.84:

  • Ένα νέο κουμπί “Αποχώρηση” είναι πλέον διαθέσιμο στα λόμπι συσκέψεων σε όλες τις πλατφόρμες. Εάν ξεκινήσετε κατά λάθος μια νέα σύσκεψη, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «αποχώρηση» για να ακυρώσετε τη διαδικασία.
  • Συνοχή θέματος στο Skype για Web. Το Skype για Web δεν αναβοσβήνει πλέον στην οθόνη όταν οι χρήστες συμμετέχουν σε συσκέψεις. Αυτή η αλλαγή θα κάνει την υπηρεσία πιο άνετη για όλους τους χρήστες, ειδικά αυτούς με υψηλή ευαισθησία στο φως.
  • Βελτιωμένα χειριστήρια κλήσεων σε ακουστικά Bluetooth και USB.

Η Microsoft διόρθωσε επίσης αρκετά ενοχλητικά σφάλματα στο Skype:

  • Έλλειψη εγγραφών κλήσεων μετά από μια κλήση. Για να ανακτήσετε τις εγγραφές που λείπουν, πληκτρολογήστε την εντολή /getrecordings.
  • Η αυτόματη απάντηση κλήσεων δεν λειτουργεί στα Windows όταν ελαχιστοποιείται το Skype.
  • Η τοπική προεπισκόπηση βίντεο δεν εμφανίζεται στο Android κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.
  • Το κουμπί Άνοιγμα συνομιλίας λείπει από τη διεπαφή χρήστη του λόμπι συσκέψεων συμμετοχής.

Η Microsoft κυκλοφορεί τις ενημερώσεις του Skype Insider σε “κύματα”, ώστε η πιο πρόσφατη έκδοση να φτάσει στη συσκευή σας σε μία ή δύο ημέρες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.