Τα iOS Office Insider αποκτούν νέες δυνατότητες με την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Τα iOS Office Insider αποκτούν νέες δυνατότητες με την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Το Microsoft Office για iOS αποκτά μερικές νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση προεπισκόπησης του Office Insider. Η τελευταία ενημέρωση του Office Insider φέρει τον αριθμό έκδοσης 2.61 (22042503) και φέρνει δύο σημαντικές νέες δυνατότητες για το Word και το Office Mobile.

Η τελευταία ενημέρωση του Office επιτρέπει στους χρήστες iOS να ακούν έγγραφα όταν η οθόνη της συσκευής είναι κλειδωμένη. Πατήστε Ανασκόπηση και μετά πατήστε Ανάγνωση δυνατά ή το εικονίδιο Ανάγνωση δυνατά () στο μενού υπερχείλισης για να ακούσετε έγγραφα.

Επιπλέον, όλα αυτά τα PDF στο Outlook θα εμφανίζονται στην Κοινόχρηστα στο Office Mobile. Για να προβάλετε τα PDF σας, πρέπει να ανοίξετε το Office Mobile στη συσκευή σας iOS και να πατήσετε Κοινή χρήση με εμένα. Αυτή η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη για χρήστες Windows.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες επίσημο αρχείο αλλαγών παρακάτω.

CHANGELOG

Office Version 2.61 (22042503)

Όλες αυτές οι λειτουργίες για τις οποίες μόλις διαβάσατε θα είναι επίσης διαθέσιμες για το ευρύ κοινό αργότερα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είναι διαθέσιμα. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσουν για τους σταθερούς χρήστες του Office, καθώς τα Office Insiders τους δοκιμάζουν.

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα πολλές χρήσιμες λειτουργίες στο iOS Office, συμπεριλαμβανομένων των καρτών αρχείων, της πρόβλεψης κειμένου και της δυνατότητας γρήγορης προσαρμογής των πεδίων σας στο Excel. Η Microsoft εισήγαγε επίσης την επεξεργασία στο OneDrive.

Εν τω μεταξύ, εάν είστε Insider, μπορείτε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Office στη συσκευή σας iOS για να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *