Διαρροή μεγέθους μπαταρίας του Google Pixel Watch

Διαρροή μεγέθους μπαταρίας του Google Pixel Watch

Η εκστρατεία διαρροών Pixel Watch είναι τώρα σε πλήρη ισχύ πριν από την πιθανή ανακοίνωσή της στο Google I/O τον επόμενο μήνα. Έχουμε ήδη δει ένα πρωτότυπο «κατά λάθος» «ξεχασμένο» σε εστιατόριο, σε κουτί αλλά χωρίς φορτιστή. Αυτό κατάφερε πολύ βολικά να δείξει στον κόσμο το επερχόμενο υλικό χωρίς επίσης να απεικονίζει κάποιο μέρος του λογισμικού του.

Στη συνέχεια, το ρολόι πιστοποιήθηκε από το Bluetooth SIG σε τρεις εκδόσεις, και σήμερα μια νέα φήμη μας τροφοδοτεί την επόμενη πληροφορία: τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Θα είναι 300 mAh. Είναι τόσο μεγάλο; Είναι μικρό;

Google Pixel Watch's battery size leaks

Ας το βάλουμε στο πλαίσιο. Το Pixel Watch που διέρρευσε σε αυτό το εστιατόριο είναι μια συσκευή 40 mm, όπως και το Galaxy Watch4 που έχει μικρότερη μπαταρία 247 mAh. Και πάλι, δεν είναι ξεκάθαρο σε πόσα μεγέθη θα κυκλοφορήσει το Pixel Watch – τελικά, αν είναι δύο μεγεθών όπως πολλά άλλα smartwatches (συμπεριλαμβανομένης της Samsung που προαναφέρθηκε), ποιος θα πει σε ποιο από αυτά ισχύει η χωρητικότητα που διέρρευσε.

Τέλος πάντων, σίγουρα φαίνεται ότι το Pixel Watch δεν θα έχει το μικρότερο κελί τριγύρω. Κάτι που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μια αρκετά χοντρή μαϊμού με πάχος περίπου 14 mm.

Η μόνη άλλη λεπτομέρεια που μας φέρνει αυτή η διαρροή είναι ότι το Pixel Watch θα έχει συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας. Υποθέτουμε ότι θα είναι μόνο ένα από τα τρία διαφορετικά μοντέλα και θα είναι το πιο ακριβό από τη δέσμη. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αυτό με την μπαταρία 300 mAh, καθώς αυτός ο συνδυασμός δεν μας κάνει να οραματιζόμαστε μεγάλη αντοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *