Ο Microsoft Edge θα περιλαμβάνει σύντομα ένα δωρεάν ενσωματωμένο VPN

Ο Microsoft Edge θα περιλαμβάνει σύντομα ένα δωρεάν ενσωματωμένο VPN

Η Microsoft προσπαθεί συνεχώς να κάνει περισσότερα άτομα να χρησιμοποιούν τον Edge. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους επιδίωξε αυτόν τον στόχο έχουν γίνει λιγότερο αποδεκτοί από άλλους, αλλά η τελευταία προσπάθειά της να το κάνει θα μπορούσε να αποτελέσει μια χρήσιμη προσθήκη στο λογισμικό. Σε μια σελίδα υποστήριξης  ,  η εταιρεία αποκάλυψε ότι προσθέτει μια δωρεάν ενσωματωμένη υπηρεσία VPN με την ονομασία Edge Secure Network στο πρόγραμμα περιήγησής της. 

Η εταιρεία λέει ότι το εργαλείο θα κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας. Όπως με τα περισσότερα VPN, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Edge Secure Network για να κρύψετε την τοποθεσία σας, καθιστώντας δυνατή την πρόσβαση σε υπηρεσίες που διαφορετικά θα μπορούσαν να αποκλειστούν στη χώρα όπου ζείτε ή επισκέπτεστε. 

Εάν ταξιδεύετε συχνά, το πιθανότερο είναι ότι το Edge Secure Network δεν θα αντικαταστήσει ένα VPN επί πληρωμή. Η δυνατότητα σάς περιορίζει σε 1 GB χρήσης δεδομένων ανά μήνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Microsoft για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Η Microsoft δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη δοκιμή του VPN. Αλλά μόλις η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μέσω του εικονιδίου με τις τρεις κουκκίδες του Edge. Μια νέα επιλογή με τίτλο “Ασφαλές δίκτυο” θα ενεργοποιήσει το VPN. Μόλις ολοκληρώσετε την περιήγηση, θα απενεργοποιηθεί ξανά αυτόματα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *