Η Microsoft παρουσιάζει το Deep Pink Wireless Controller Xbox

Η Microsoft παρουσιάζει το Deep Pink Wireless Controller Xbox

 Η σειρά ασύρματων ελεγκτών Xbox που ανανεώθηκε με την κυκλοφορία του Xbox Series X|S επεκτάθηκε ξανά. Αυτή τη φορά η Microsoft εισήγαγε την παραλλαγή Deep Pink στο κατάστημά της, μια άλλη προσθήκη στην κατηγορία των μη Special Edition, μονόχρωμων ελεγκτών που μέχρι στιγμής έχει δει το Shock Blue, Pulse Redκαι Electric Volt να εντάσσονται στις τάξεις της ακολουθώντας το αρχικό Robot White. Κυκλοφορεί το Carbon Black.

Το νέο χειριστήριο έχει την εντυπωσιακή του ροζ απόχρωση στην μπροστινή πλάκα, τα αναλογικά μπαστούνια και τα κουμπιά επιλογής στο μπροστινό μέρος. Η πίσω πλάκα παραμένει λευκή όπως και άλλες εκδόσεις αυτής της σειράς. Στο μπροστινό μέρος, οι προφυλακτήρες και οι σκανδάλες, καθώς και τα κουμπιά D-pad και προσώπου είναι όλα σε μαύρο ματ χρώμα.

Εκτός από τις χρωματικές αλλαγές, το χειριστήριο Deep Pink δεν διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά ή υλικά λαβής. Όπως και άλλοι, οι σκανδάλες και οι προφυλακτήρες έχουν ανάγλυφη επιφάνεια, υπάρχει ένα κουμπί Share με δυνατότητα επανατοποθέτησης στο μπροστινό μέρος, είναι ενσωματωμένη η αναγνώριση πολλαπλών συσκευών και διαθέτει υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 mm στο κάτω μέρος και θύρα USB-C στο εμπρός.

Το Deep Pink Xbox Wireless Controller έχει τιμή 64,99 $ και είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του Microsoft Store. Όσο για το τι υποστηρίζουν τα χειριστήρια Xbox, το Xbox Series X|S, το Xbox One, ο υπολογιστής και οι κινητές συσκευές είναι όλα συμβατά. Οι χρήστες θα χρειαστούν έναν ασύρματο προσαρμογέα Xbox, Bluetooth ή μια ενσύρματη σύνδεση για να συνδεθούν και να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *