Ο Έλον Μασκ λέει ότι οι κυβερνήσεις μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν το Twitter

Ο Έλον Μασκ λέει ότι οι κυβερνήσεις μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν το Twitter

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ο Έλον Μασκ, φαίνεται να είναι αρκετά αβέβαιος για το αν θα το διατηρήσει ως ιδιωτική εταιρεία ή θα το επαναδιαπραγματευτεί στα χρηματιστήρια. Ωστόσο, ο συνιδρυτής της Tesla δεν φαίνεται να αμφιταλαντεύεται στο θέμα να γίνει το Twitter μια επί πληρωμή εφαρμογή για ορισμένους χρήστες.

Σε ένα από τα πρόσφατα tweet του, ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες. Στο ίδιο tweet, πρότεινε επίσης ότι οι κυβερνήσεις και οι εμπορικοί χρήστες μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν ένα μικρό ποσό για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα micro-blogging.

Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για τον Έλον Μασκ να προτείνει στους δανειστές του ότι θα κερδίζει χρήματα από viral tweets και tweets που περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Αλλά τώρα, ο Μασκ φαίνεται να έχει αποφασίσει να μιλήσει περισσότερο για το Twitter ως υπηρεσία επί πληρωμή δημόσια. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το μέλλον της υπηρεσίας Twitter Blue.

Δεδομένου ότι ο Μασκ θέλει να διατηρήσει το Twitter δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες, ένα από τα βήματα που θα μπορούσε να κάνει η εταιρεία περιλαμβάνει την απαλλαγή από τη συνδρομητική υπηρεσία Blue για να ξεκινήσει ένα νέο σύνολο σχεδίων τόσο για κυβερνήσεις όσο και για εμπορικούς χρήστες, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή. Και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Μασκ να αποφασίσει για άλλη μια φορά να διατηρήσει το υπάρχον μοντέλο συνδρομής του Twitter.

Η υπηρεσία Twitter Blue κοστίζει επί του παρόντος 2,99 $ το μήνα. Ακόμα κι αν ο Μασκ δεν διακόψει την υπηρεσία, κατά πάσα πιθανότητα, θα επιτρέψει στους χρήστες να πληρώσουν το τέλος σε dogecoin. Πριν από την αγορά, ο νέος κάτοχος του Twitter έδειξε επίσης τις προθέσεις του να μειώσει την τιμή της συνδρομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *