Το Microsoft Office Insider αποκτά πολλές νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση

Το Microsoft Office Insider αποκτά πολλές νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση προεπισκόπησης του Office Insider για χρήστες Windows. Το νέο Office Insider Build 15227.20000 κυκλοφορεί σε όσους έχουν εγγραφεί στο κανάλι Beta. Έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες για OneNote, Excel, Access και Office Suite. Ωστόσο, το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών δεν περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης.

Το τελευταίο Microsoft Office Insider Build προσθέτει υποστήριξη για τη δυνατότητα φωνητικής υπαγόρευσης στο OneNote, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να υπαγορεύουν τις σημειώσεις τους με τη βοήθεια της φωνής τους. Το εικονίδιο μικροφώνου Υπαγόρευση εμφανίζεται στην αρχική καρτέλα.

Το Microsoft Excel είναι πλέον πιο βελτιστοποιημένο για συσκευές με “περιορισμένους πόρους”. Το Excel θα λειτουργεί καλύτερα σε συσκευές που έχουν δύο πυρήνες ή λιγότερους και οκτώ gigabyte μνήμης RAM ή λιγότερο, επειδή τώρα εκτελεί υπολογισμούς σε ένα μόνο νήμα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη ρύθμιση στην καρτέλα Για προχωρημένους.

Μια άλλη χρήσιμη αλλαγή σε αυτήν την ενημέρωση είναι ότι η Microsoft έχει επιταχύνει τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή ενός τύπου σε ένα κελί μειώνοντας τη χρήση μνήμης, πραγματοποιώντας πιο αποτελεσματικές κλήσεις εκχώρησης μνήμης και βελτιστοποιώντας την εκ νέου σχεδίαση του ορατού εύρους γύρω από το κελί που πρόκειται να επεξεργαστείτε. Η ταχύτερη λειτουργία AutoFilter είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ενημέρωσης.

Επιπλέον, η Microsoft έχει εισαγάγει μια νέα επιλογή εισόδου στο Office Suite για να επιτρέπει στους επισκέπτες επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα που έχουν μοιραστεί μαζί τους στις εφαρμογές του Office για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η δυνατότητα ήταν προηγουμένως διαθέσιμη για το Office στο Web και τώρα είναι διαθέσιμη για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *