Η Dell, η Apple και το Netflix αντιμετωπίζουν αγωγές για απόσυρση υπηρεσιών από τη Ρωσία

Η Dell, η Apple και το Netflix αντιμετωπίζουν αγωγές για απόσυρση υπηρεσιών από τη Ρωσία

Ένα Διαιτητικό Δικαστήριο της Μόσχας φέρεται να κατάσχεσε σχεδόν 11 εκατομμύρια δολάρια που ανήκουν στην Dell LLC, αφού η εταιρεία απέτυχε να παράσχει υπηρεσίες επί πληρωμή σε έναν τοπικό ολοκληρωτή συστήματος.

Ο ενοποιητής συστημάτων πληροφορικής Talmer μήνυσε την Dell στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν ο αμερικανικός γίγαντας υπολογιστών αρνήθηκε να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τη VMware, όπως είχε συμφωνηθεί προηγουμένως. Η Dell είναι ο αντιπρόσωπος της VMware στη Ρωσία και μεταπώλησε αυτές τις υπηρεσίες μέχρι την 1η Μαρτίου 2022.

Η εταιρεία με έδρα τη Μόσχα φέρεται να πληρώσει εκ των προτέρων στην Dell για αυτές τις υπηρεσίες, αλλά επειδή δεν τις έλαβε ποτέ, αυτό ήταν παραβίαση των όρων υπηρεσίας.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας από τον δυτικό κόσμο και το δημόσιο αίσθημα ανάγκασαν εταιρείες όπως η Dell και η VMware να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους.

«Ταυτόχρονα, παρά τον τερματισμό της παροχής υπηρεσιών από τη WMware στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο εναγόμενος δεν προέβη σε καμία ενέργεια για εναλλακτική μέθοδο εκπλήρωσης των υποχρεώσεων και δεν επέστρεψε τις προκαταβολές στην Talmer LLC», διευκρινίζει το δικαστήριο. απόφαση σύμφωνα με ρωσικά μέσα που το έχουν αναπαράγει.

Λόγω αυτής της απόφασης, τα ρωσικά δικαστήρια κατάσχεσαν 778.526.223 ρούβλια από τοπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία επί του παρόντος αποτιμώνται σε περίπου 10.900.000 δολάρια.

Η απόφαση μπορεί να ασκηθεί έφεση στο Ένατο Διαιτητικό Εφετείο εντός ενός μήνα, αλλά η Dell δεν σχολίασε εάν σκοπεύει να ασκήσει αυτό το δικαίωμα.

Όταν ζήτησε σχόλια σχετικά με την κατάσχεση, ένας εκπρόσωπος της Dell είπε στο BleepignComputer ότι δεν σχολιάζουν τις εκκρεμείς διαφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *