Η Apple διακόπτει το iPod touch, το τελευταίο εναπομείναν iPod

Η Apple διακόπτει το iPod touch, το τελευταίο εναπομείναν iPod

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει το iPod touch και μαζί της την ίδια τη σειρά iPod. Το iPod touch ήταν το τελευταίο μοντέλο που απέμεινε στη διάσημη σειρά συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων της εταιρείας. Η εταιρεία είπε ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το iPod, που κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες, ακολούθησε τα βήματα του Walkman και επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι άκουγαν μουσική. Η σειρά φιλοξενούσε πολλά υπέροχα προϊόντα από την Apple, συμπεριλαμβανομένου του αυθεντικού iPod, του δημοφιλούς iPod nano, του εμβληματικού iPod Shuffle και φυσικά του iPod touch, το οποίο ήταν μόνο ένα smartphone. t

Το αρχικό iPod touch κυκλοφόρησε το 2007, την ίδια χρονιά με το πρώτο iPhone. Είχε κυρίως το ίδιο υλικό και λογισμικό με το αρχικό iPhone, μείον τα εξαρτήματα που πραγματοποιούσαν τηλεφωνικές κλήσεις.

Από τότε, το iPod touch είχε πολλές αναθεωρήσεις. Το τελευταίο μοντέλο κυκλοφόρησε σχεδόν ακριβώς πριν από τρία χρόνια το 2019, αν και ήταν ως επί το πλείστον παρόμοιο με το μοντέλο που είχε προηγηθεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων φτάνει στο τέλος της. Η γραφή είναι στον τοίχο για αποκλειστική συσκευή αναπαραγωγής ήχου εδώ και αρκετό καιρό, όπως πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων από το smartphone.

Είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Apple χρειάστηκε τόσο πολύ για να διακόψει το iPod touch καθώς η εταιρεία είχε σαφώς χάσει το ενδιαφέρον της να το ενημερώσει πριν από λίγο καιρό. Οι πωλήσεις πρέπει να έχουν εξατμιστεί πριν από πάρα πολλά χρόνια, όπως και κάθε ενδιαφέρον γύρω από τη μάρκα.  

Από την πλευρά της, η Apple δεν είναι πολύ λυπημένη που τελείωσε το iPod. Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να σας κατευθύνει προς πολλά άλλα προϊόντα της που μπορούν πλέον να παίζουν μουσική. Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν υποδοχή ακουστικών.

Περιττό να πούμε ότι το iPod θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Τόσο καιρό, και ευχαριστώ για όλους τους Phish.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *