Η Amazon προσφέρει ανταμοιβές επιστροφής μετρητών εάν σαρώνετε αποδείξεις μέσω της εφαρμογής Alexa της

Η Amazon προσφέρει ανταμοιβές επιστροφής μετρητών εάν σαρώνετε αποδείξεις μέσω της εφαρμογής Alexa της

Η Alexa εισήγαγε την “Εξοικονόμηση λίστας αγορών” στην εφαρμογή Alexa, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε αποδείξεις για επιλέξιμα προϊόντα από οποιοδήποτε κατάστημα για να κερδίσετε ανταμοιβές επιστροφής μετρητών. Δεν θα σας κοστίσει τίποτα να το χρησιμοποιήσετε και θα λάβετε μετρητά πίσω στη δωροκάρτα Amazon για χρήση σε οποιοδήποτε αντικείμενο στο Amazon. Το αλίευμα είναι ότι το σύστημα θα παρέχει στην Amazon έναν τόνο πολύτιμων δεδομένων σχετικά με τις αγοραστικές σας συνήθειες, ακόμη και όταν δεν ψωνίζετε στον ιστότοπό της.

Η χρήση του είναι αρκετά απλή. Απλώς κάνετε αναζήτηση στην εφαρμογή Alexa για να βρείτε διαθέσιμες προσφορές και, στη συνέχεια, προσθέστε τις στη λίστα αγορών σας. Μπορείτε να ψωνίσετε τις προσφορές στο “μπακάλικο” σας (ή στο φαρμακείο ή σε οποιοδήποτε κατάστημα όπου μπορείτε να λάβετε μια αναλυτική απόδειξη) και να σαρώσετε την απόδειξη και τους γραμμικούς κώδικες προϊόντων για να τις εξαργυρώσετε. Αυτό θα σας φέρει μετρητά απευθείας στη δωροκάρτα Amazon, συνήθως σε 24-48 ώρες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσετε οτιδήποτε στο Amazon. 

Η Amazon δεν εξηγεί πώς θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σας ούτε υπόσχεται να τα ανωνυμοποιήσει. Αντίθετα, απλώς δηλώνει ότι “θα λάβουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων εικόνων αποδείξεων και πληροφοριών που ενδέχεται να εξαγάγουμε από αυτές τις αποδείξεις και τις προσφορές που ενεργοποιείτε. Κατανοείτε και αναγνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιηθούν στους παρόχους υπηρεσιών της Amazon.” 

Η Amazon δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία, καθώς μπορείτε επίσης να λάβετε ανταμοιβές σε μετρητά από τη Fetch, την Ibotta και άλλες εταιρείες σε αντάλλαγμα για τα δεδομένα αγορών σας. Το ποσό της ανταμοιβής ανά προϊόν φαίνεται να βασίζεται σε προσφορά προς προσφορά και μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση πληρωμής ανά πάσα στιγμή στη σελίδα Λήψη πληρωμής στην ενότητα “Περιήγηση σε οικονομίες”. Η προσφορά φαίνεται να περιορίζεται στις ΗΠΑ, προς το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *