Το Realme Pad X έρχεται στις 26 Μαΐου

Το Realme Pad X έρχεται στις 26 Μαΐου

Η Realme εργάζεται για ένα νέο tablet και σήμερα μάθαμε το όνομα και την ημερομηνία άφιξής του. Το Pad X θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου στην Κίνα στις 14:00 τοπική ώρα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας. Το επίσημο render παρουσίαζε ένα φανταχτερό πράσινο σχέδιο, αλλά οι εικόνες που διέρρευσαν στο Weibo αποκάλυψαν ότι δύο ακόμη παραδοσιακές επιλογές χρωμάτων είναι επίσης στο δρόμο τους.

Το Realme Pad X θα έχει chipset Snapdragon 870, όπως επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία CMO, που θα το κάνει την πρώτη πλάκα με συνδεσιμότητα 5G για τη μάρκα. Κοιτάζοντας τις εικόνες, μπορούμε επίσης να δούμε ότι θα έχει μία κάμερα σε ένα ασυνήθιστα μεγάλο νησί – λέει “AI” δύο φορές αλλά έχει μηδενικά φλας LED.

Realme Pad X incoming on May 26

Τα renders αποκαλύπτουν επίσης σχετικά λεπτά πλαίσια και επίπεδες πλευρές, με την μπροστινή κάμερα να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά όταν το Pad X κρατιέται κάθετα. Αν και δεν έχουμε πληροφορίες για τις προδιαγραφές της κάμερας, γνωρίζουμε ότι ο μπροστινός πίνακας θα έχει ανάλυση QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και τεράστια μπαταρία.

Απομένουν ακόμη έξι ημέρες μέχρι την εκδήλωση της Πέμπτης, κατά την οποία αναμένουμε από τη Realme να παρουσιάσει περισσότερες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του πρώτου της tablet 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *