Η Huawei επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία της με τη Leica έληξε

Η Huawei επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία της με τη Leica έληξε

Νωρίτερα σήμερα η Xiaomi ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Leica, η οποία σήμανε το τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της κατασκευάστριας κάμερας και της Huawei (από το 2016). Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας έγραψε «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών μας έληξε στις 31 Μαρτίου» .

Αυτό σημαίνει ότι τα P50 και P50 Pro είναι τα τελευταία τηλέφωνα Huawei με κάμερες Leica. Το P50 Pocket παρέλειψε την επωνυμία Leica, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους (μήνες πριν από την επίσημη λήξη της συνεργασίας). Αυτό σημαίνει ότι το Huawei Mate 50, όποτε μπορεί να εμφανιστεί, θα συνοδεύεται και από κάμερα χωρίς επωνυμία.

Υπήρχαν εικασίες ήδη από τον Μάιο του περασμένου έτους ότι η Leica προσπαθούσε να πηδήξει μετά την πτώση του μεριδίου αγοράς της Huawei λόγω εμπορικών κυρώσεων. Η Xiaomi και η Honor αναφέρθηκαν ως οι πιθανοί νέοι συνεργάτες και φαίνεται ότι η Xiaomi κέρδισε στο τέλος. Το πρώτο τηλέφωνο Leica της εταιρείας έρχεται τον Ιούλιο και πιθανότατα θα είναι το Xiaomi 12 Ultra.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *