Το Microsoft Outlook θα αποκτήσει μερικές χρήσιμες νέες δυνατότητες τους επόμενους δύο μήνες

Το Microsoft Outlook θα αποκτήσει μερικές χρήσιμες νέες δυνατότητες τους επόμενους δύο μήνες

Την περασμένη εβδομάδα, αναφέραμε πώς η Microsoft θέλει να διαμορφώσει τα εισερχόμενα του Outlook των χρηστών, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυνατότητα στην οποία εργάζεται ο γίγαντας λογισμικού. Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365, η εταιρεία εργάζεται σε δύο ακόμη χρήσιμες δυνατότητες για τους χρήστες του Outlook με στόχο να τις φέρει στο κοινό τους επόμενους δύο μήνες.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365, η Microsoft εργάζεται σε έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να έχουν “γρήγορη πρόσβαση σε Εκκρεμότητες, Εξερεύνηση Οργανισμών, Κοινότητες Yammer και Κρατήσεις απευθείας μέσα στο Outlook”. Για καλύτερη προσαρμογή, η εταιρεία θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να καρφιτσώνουν τις προτιμώμενες εφαρμογές Outlook και Microsoft 365.

Το Microsoft Outlook για web δίνει αυτή τη στιγμή στους χρήστες την επιλογή να ανοίξουν εφαρμογές του Microsoft 365, αλλά δεν έχετε τις λίστες εκκρεμών εργασιών σας στο Outlook. Για αυτό, πρέπει να ανοίξετε το Microsoft To Do από το Outlook, το οποίο ισοδυναμεί με τη μετάβαση στο πρόγραμμα-πελάτη ιστού Microsoft To Do. Ωστόσο, με τη βαθύτερη ενοποίηση με τις εφαρμογές του Microsoft 365, η πρόσβαση σε πράγματα όπως η λίστα εκκρεμών εργασιών σας θα είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο βολική όταν χρησιμοποιείτε το Outlook.

outlook new feature

Η ενσωμάτωση εφαρμογών Microsoft 365 για το πρόγραμμα-πελάτη ιστού του Outlook θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο.

Η σελίδα αναφέρει επίσης μια άλλη χρήσιμη νέα δυνατότητα του Outlook. Το Outlook για Android θα δώσει σύντομα στους χρήστες την επιλογή να αποθηκεύουν αρχεία από τα email τους στους διαμορφωμένους λογαριασμούς αποθήκευσης cloud, στους οποίους περιλαμβάνονται το OneDrive για επιχειρήσεις. Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται επίσης σε φάση ανάπτυξης και θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα.

Outlook upcoming feature

Ποιο από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά σας ενθουσιάζει περισσότερο; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *