Τα Xiaomi 13 και 13 Pro θα μπορούσαν να φτάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο

Τα Xiaomi 13 και 13 Pro θα μπορούσαν να φτάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο

Τώρα, αυτή είναι μια άκρως εικαστική ιστορία, ωστόσο ενδιαφέρουσα. Φαίνεται ότι η Xiaomiui ανακάλυψε συνολικά τέσσερα IMEI από μια κινεζική βάση δεδομένων που έχει εκχωρηθεί σε τέσσερις αριθμούς μοντέλων. Πιστεύεται ότι αυτοί οι αριθμοί μοντέλων αντιπροσωπεύουν τις κινεζικές και παγκόσμιες παραλλαγές των Xiaomi 13 και 13 Pro.

Οι εν λόγω αριθμοί μοντέλων είναι 221113C και 2210132C – αυτοί είναι για την κινεζική αγορά, ενώ οι αντίστοιχοι παγκόσμιοι είναι 2211133G και 2210132G, εξ ου και το γράμμα “G” στο τέλος.

Φαίνεται ότι η Xiaomi έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει τη σειρά Xiaomi 13, παρόλο που το Xiaomi 12 Ultra δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αυτός είναι ο λόγος Xiaomiui εικάζει ότι τα τηλέφωνα ναυαρχίδα της Xiaomi επόμενης γενιάς θα φτάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, υποτίθεται ότι κάποια στιγμή τον Νοέμβριο. Το συνηθισμένο πρόγραμμα κυκλοφορίας της ναυαρχίδας αριθμητικής σειράς της Xiaomi είναι τον Δεκέμβριο, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να είναι μία από τις πρώτες που θα υιοθετήσουν την πιο πρόσφατη και καλύτερη από την Qualcomm. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι η Qualcomm θα μπορούσε να αναζητήσει μια παλαιότερη κυκλοφορία του τσιπ Snapdragon Gen 2 νωρίτερα επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *