Η κάμερα selfie του iPhone 14 φέρεται να κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από αυτή του προκατόχου του

Η κάμερα selfie του iPhone 14 φέρεται να κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από αυτή του προκατόχου του

Μία από τις μεγάλες αναβαθμίσεις που έρχονται με την iPhone 14 αυτό το φθινόπωρο θα μπορούσε να είναι η κάμερα selfie, τουλάχιστον αν γίνει πιστευτή μια νέα αναφορά από την Κορέα. Η Apple φέρεται να θέλει να αγοράσει high-end selfie snappers για τα iPhone της επόμενης γενιάς και ως εκ τούτου εξετάζει την LG Innotek για να προμηθεύσει τις κάμερες, μαζί με την Sharp.

Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που η μπροστινή κάμερα ενός iPhone θα κατασκευαζόταν από κορεάτικη εταιρεία. Η Apple φέρεται να ορίζει τις κάμερες selfie ως εξαρτήματα υψηλής ποιότητας στο μέλλον – όχι ως χαμηλού επιπέδου όπως παλιά.

Η κάμερα της LG Innotek αρχικά υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί στο iPhone 15, αλλά η Apple πρόσφατα προχώρησε βιαστικά το πρόγραμμα. Αυτό οφείλεται σε ορισμένα προβλήματα ποιότητας που παρουσιάζονται με τις κινεζικής κατασκευής κάμερες, τα οποία εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών ποιότητας. Έτσι, οι ανώνυμοι Κινέζοι κατασκευαστές εκκινήθηκαν και η LG Innotek εισήχθη ως αντικατάσταση για τη γενιά του iPhone 14. Τουλάχιστον έτσι πάει η ιστορία στη σημερινή ανεπιβεβαίωτη φήμη – την οποία, μόνο για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να πάρετε με μια υγιεινή δόση αλατιού.

Τούτου λεχθέντος, είναι καιρός η Apple να αναβαθμίσει τις κάμερες selfie της. Και αν αυτή η φήμη διαδοθεί, τα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν αυτόματη εστίαση στα selfie snapper τους. Αυτό, μαζί με τη βελτίωση άλλων λειτουργιών, είχε ως αποτέλεσμα η τιμή μονάδας της μπροστινής κάμερας του iPhone 14 να αυξηθεί σχεδόν τρεις φορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *