Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι ακολουθεί μια «νέα προσέγγιση» με τη συσκευή ροής παιχνιδιών της

Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι ακολουθεί μια «νέα προσέγγιση» με τη συσκευή ροής παιχνιδιών της

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια φήμη πρότεινε ότι η Microsoft μπορεί να είναι σχεδόν έτοιμη να λανσάρει ένα stick streaming παιχνιδιών παρόμοιο με το Chromecast για την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming. Η εταιρεία έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι μια τέτοια συσκευή (με την κωδική ονομασία Keystone) υπάρχει, αλλά μπορεί να μην κυκλοφορήσει σύντομα. 

“Όπως ανακοινώθηκε πέρυσι, εργαζόμαστε σε μια συσκευή ροής παιχνιδιών, με την κωδική ονομασία Keystone, η οποία θα μπορούσε να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση ή οθόνη χωρίς να χρειάζεται κονσόλα”, δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft . “Λάβαμε την απόφαση να απομακρυνθούμε από την τρέχουσα επανάληψη της συσκευής Keystone. Θα πάρουμε τις γνώσεις μας και θα επικεντρώσουμε εκ νέου τις προσπάθειές μας σε μια νέα προσέγγιση που θα μας επιτρέψει να παρέχουμε το Xbox Cloud Gaming σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο στο μέλλον. “

Πέρυσι, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι έφτιαχνε sticks ροής βιντεοπαιχνιδιών Xbox και έφτιαχνε την τεχνολογία σε Smart TV. «Αναπτύσσουμε αυτόνομες συσκευές ροής που μπορείτε να συνδέσετε σε τηλεόραση ή οθόνη, οπότε αν έχετε ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να μεταδώσετε την εμπειρία σας στο Xbox», δήλωσε η εταιρεία εκείνη την εποχή. 

Δεδομένου ότι το Stadia δεν φώτισε την αγορά όσο πιθανότατα ήλπιζε η Google, η Microsoft μπορεί να κάνει τον απολογισμό του δικού της έργου. «Στο πλαίσιο οποιουδήποτε τεχνικού ταξιδιού, αξιολογούμε συνεχώς τις προσπάθειές μας, επανεξετάζουμε τις γνώσεις μας και διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας», είπε ο εκπρόσωπος. 

Το Xbox Cloud Gaming (née xCloud) έχει κυκλοφορήσει σε υπολογιστές, κινητές συσκευές και κονσόλες Xbox ως μέρος της συνδρομής Xbox Game Pass Ultimate $15/μήνα — αν και είναι ακόμα τεχνικά σε beta σχεδόν ένα χρόνο μετά την ευρεία κυκλοφορία του. Ωστόσο, το Stadia μπορεί να λειτουργήσει σε σχετικά φθηνές συσκευές Chromecast της Google, καθώς και με NVIDIA Shield TV και πολλές Smart TV. Η Microsoft είναι προφανώς προσεκτική σχετικά με τη δική της συσκευή ροής, επομένως δεν φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *