Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi Redmi 11 5G

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi Redmi 11 5G

Ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphone χαμηλού επιπέδου της Xiaomi υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα, χωρίς πληροφορίες για την πραγματική ημερομηνία. 91mobiles έλαβε τις πιο σημαντικές προδιαγραφές πριν από την κυκλοφορία, μαζί με την ινδική τιμολόγηση.

Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει οθόνη LCD 6,58 ιντσών FHD+, που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Ένα chipset MediaTek Dimensity 700 θα εκτελέσει την έκθεση σε συνδυασμό με τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM και 64 GB επεκτάσιμης αποθήκευσης μέσω υποδοχής κάρτας microSD.

Η διαμόρφωση της κάμερας είναι επίσης γνωστή – ο αισθητήρας 50MP θα υποστηρίζεται από έναν αισθητήρα 2MP στο πίσω μέρος, αλλά είναι άγνωστο εάν πρόκειται για λήψη macro ή απλώς για αισθητήρα βάθους. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει κάμερα selfie 5MP. Όλο αυτό το υλικό θα λειτουργεί με μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 18 W.

Στην οδό είναι ότι το Redmi 11 5G θα ζητήσει 13.999 INR (180 $) για τη βασική έκδοση 4 GB/64 GB. Εάν η αναφορά αποδειχθεί ακριβής, μπορούμε να περιμένουμε μια σταθερή αναβάθμιση σε σχέση με το Redmi 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *