Το επερχόμενο Moto G42 τρέχει Geekbench που τροφοδοτείται από το Snapdragon 680 SoC

Το επερχόμενο Moto G42 τρέχει Geekbench που τροφοδοτείται από το Snapdragon 680 SoC


Η συνεχώς διευρυνόμενη σειρά G mid-range της Motorola αναμένεται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες περίπου εβδομάδες. Και ένα από τα μοντέλα που έρχονται είναι το Moto G42, που ήδη διέρρευσε σε προσεγμένα δημοσιογραφικά renders νωρίτερα αυτό το μήνα. Το τηλέφωνο ήταν επίσης πιστοποιημένο από ένα σωρό ρυθμιστικούς φορείς και τώρα έχουμε ένα επιπλέον κομμάτι στο παζλ του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα πρωτότυπο Moto G42 έτρεχε το Geekbench 5, και ως συνήθως αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματά του είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο για να τα δει στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του σημείου αναφοράς. Όχι μόνο αυτό, όμως, αλλά και μερικές σημαντικές προδιαγραφές.

Upcoming Moto G42 runs Geekbench powered by the Snapdragon 680 SoC

Συγκεκριμένα, χάρη στη δοκιμή αναφοράς γνωρίζουμε τώρα ότι το chipset που τροφοδοτεί τη συσκευή είναι το Snapdragon 680 της Qualcomm. Το εν λόγω πρωτότυπο είχε 4 GB μνήμης RAM, αλλά είναι λογικό ότι μπορεί να υπάρχουν και εκδόσεις 6 GB. Όσον αφορά τα αποτελέσματα: το G42 κατάφερε να σκοράρει 376 single-core και 1.538 multi-core score. Όχι ότι πρέπει απαραίτητα να δίνετε προσοχή σε αυτά – σε τελική ανάλυση, μιλάμε για ένα πρωτότυπο.

Το Moto G42 θα πρέπει προφανώς να είναι ο διάδοχος του G41 ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά στην πραγματικότητα κυκλοφόρησε μόνο αυτόν τον Ιανουάριο – τα χρονικά πλαίσια κυκλοφορίας της Motorola γίνονται πράγματι πολύ περίεργα. Τέλος πάντων, όπως αυτό το μοντέλο, το G42 αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED και θα τρέχει Android 12 από την πρώτη μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *