Το OnePlus Nord 2 λαμβάνει τώρα τη σταθερή ενημέρωση για το Android 12

Το OnePlus Nord 2 λαμβάνει τώρα τη σταθερή ενημέρωση για το Android 12

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε νεότερα smartphone να λαμβάνουν μεγάλες ενημερώσεις Android πριν από τους προκατόχους τους, αλλά το OnePlus έκανε εντελώς διαφορετικό τρόπο με τη σειρά Nord. Το αρχικό Nord έλαβε την ενημερωμένη έκδοση του Android 12 πριν από περίπου μερικές εβδομάδες, ενώ ο διάδοχός του, το Nord 2, μόλις τώρα αρχίζει να το λαμβάνει, αφού έχει περάσει από μερικά Open Beta.

Το πρώτο από αυτά κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σταθερή κυκλοφορία διήρκεσε μερικές εβδομάδες μετά από αυτό. Τέλος πάντων, κυκλοφορεί τώρα ως λήψη 4,89 GB, περισσότερο από μισό χρόνο αφότου το κυκλοφόρησε αρχικά η Google, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, σωστά;

Η διάθεση ξεκίνησε στην Ινδία και πραγματοποιείται όπως πάντα, και αυτό σημαίνει ότι μόνο ένα μικρό υποσύνολο συσκευών θα λάβει την ειδοποίηση ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες. Σε κάποιο σημείο μετά από αυτό, εάν δεν βρεθούν σφάλματα που να σταματήσουν την εμφάνιση, θα ξεκινήσει μια ευρύτερη διανομή. Ο νέος αριθμός έκδοσης για τις μονάδες Indian Nord 2 είναι DN2101_11.C.04 και λαμβάνετε επίσης τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Μαΐου 2022.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε περιμένει αρκετά και γνωρίζετε τι συνεπάγεται η παράπλευρη φόρτωση ενός πακέτου OTA, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην Πηγή που συνδέεται παρακάτω για να πραγματοποιήσετε λήψη του πλήρους zip OTA. Διαφορετικά, είναι καλύτερο να περιμένετε την ειδοποίηση. Είναι ενδιαφέρον, και ίσως επίσης ανησυχητικό, ότι αυτή η έκδοση φαίνεται να είναι ακριβώς η ίδια με τη δεύτερη Open Beta. Το αν πρόκειται για λάθος ή όχι, μένει να φανεί, καθώς η OnePlus δεν έχει ακόμη επίσημα δημοσιεύσει σχετικά με τη σταθερή ενημέρωση στα φόρουμ της – τα νέα για αυτήν την έκδοση προέρχονται από τους κατόχους του Nord 2 που την έχουν λάβει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *