To πρωτότυπο του Google Pixel 7 φαίνεται ότι εμφανίζεται στο eBay

To πρωτότυπο του Google Pixel 7 φαίνεται ότι εμφανίζεται στο eBay

Φαίνεται ότι Google δεν μπορεί να σταματήσει το επερχόμενο υλικό της να εμφανίζεται στη φύση. Εβδομάδες αφότου το πρωτότυπο Pixel Watch αφέθηκε σε ένα εστιατόριο, φαίνεται οτι κάποιος προσπάθησε να πουλήσει το Google Pixel 7 στο ebay.

Το eBay εμφανίζει σε μια λίστα αυτό που σίγουρα μοιάζει με πρωτότυπο Pixel 7 το οποίοπ εμφανίστηκε στο Pixel subreddit, αλλά έκτοτε καταργήθηκε. Οι εικόνες που δημοσίευσε ο πωλητής δεν έριξαν   περισσότερο φως στη συσκευή. Το μπροστινό μέρος μοιάζει με το Pixel 6, κάμερα με διάτρηση και όλα. Η μπάρα της κάμερας στο πίσω μέρος έχει επίσης δύο φακούς.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε μία από τις εικόνες, ωστόσο, και θα δείτε κάτι που μπορεί να σας σηκώσει τα φρύδια. Στην αντανάκλαση του υποτιθέμενου πίσω μέρους του Pixel 7 είναι αυτό που μοιάζει με Pixel 7 Pro — η συσκευή που χρησιμοποιούσε ο πωλητής για να τραβήξει τις φωτογραφίες. Αυτό υποδηλώνει ότι, όποιος και αν είναι ο πωλητής, είχε πρόσβαση και στα δύο μοντέλα της επερχόμενης σειράς Pixel. 

The rear of a purported Pixel 7 with what seems to be a Pixel 7 Pro in the reflection

Στην περιγραφή, ο πωλητής ισχυρίστηκε ότι το Pixel 7 εκτελούσε Android 13, με εφαρμογές που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης. Είπαν ότι το τηλέφωνο έχει 128 GB αποθηκευτικό χώρο και 8 GB RAM και ότι το πουλούσαν ως έχει χωρίς “καμία εγγύηση”. Το τηλέφωνο θα είχε αποσταλεί από το McKinney του Τέξας.

Παρόλο που η Google ανακοίνωσε το Pixel 7 και τον αδερφό της Pro στο I/O, θα περάσουν μήνες πριν οι συσκευές, οι οποίες θα λειτουργούν με τσιπ Tensor δεύτερης γενιάς, βγουν στην αγορά. Η Google θα παρέχει σίγουρα μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε αυτά σε μια εκδήλωση υλικού. Όμως, δεδομένων των μέχρι σήμερα διαρροών, μπορεί να γνωρίζουμε ήδη κάθε λεπτομέρεια από τη στιγμή που η Google θα τις δείξει επίσημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *