Διαρροή πλήρους προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Flip4

Διαρροή πλήρους προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Flip4

Απέχουμε ακόμη τουλάχιστον δύο μήνες από την επίσημη αποκάλυψη του Samsung Galaxy Z Flip4, αλλά γνωρίζουμε ήδη πώς θα μοιάζει το smartphone, χάρη στα renders που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα. Ορισμένες προδιαγραφές του Galaxy Z Flip4 έχουν ήδη διαρρεύσει και τώρα έχει εμφανιστεί μια πλήρης λίστα με τις προδιαγραφές του Galaxy Z Flip4, δίνοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung για το 2022.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 θα τρέχει εξαρχής το One UI 4 που βασίζεται σε Android 12 και θα έχει το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC κάτω από την κουκούλα με 8 GB RAM και δύο επιλογές αποθήκευσης – 128 GB και 256 GB. Αυτό είναι σύμφωνο με τη λίστα Geekbench όπου το smartphone εντοπίστηκε με το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM και Android 12.

Ωστόσο, ενώ προηγούμενες διαρροές υποστήριζαν ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 θα έρχεται με μπαταρία 3.400 mAh, η πηγή της σημερινής διαρροής λέει ότι το smartphone θα διαθέτει μπαταρία 3.700 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 25W και ασύρματη φόρτιση 10W (το Flip3 ήρθε με ενσύρματη φόρτιση 15W).

Το Galaxy Z Flip4 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7″ FullHD+ 120Hz με μια τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie 10MP. Η εξωτερική οθόνη AMOLED, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή του Flip3 (2,1″ έναντι 1,9″), θα ενώνεται με 12MP κύρια και 12MP υπερευρυγώνια κάμερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *