Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 KB5014023 επιδιορθώνει την αργή αντιγραφή, σφάλματα εφαρμογής

Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 KB5014023 επιδιορθώνει την αργή αντιγραφή, σφάλματα εφαρμογής

Η Microsoft κυκλοφόρησε προαιρετικές αθροιστικές προεπισκοπήσεις ενημερώσεων για τις εκδόσεις 20H2, 21H1 και 21H2 των Windows 10, επιδιορθώνοντας την αργή αντιγραφή αρχείων και τις διακοπές λειτουργίας εφαρμογών λόγω προβλημάτων Direct3D.

Η σημερινή ενημέρωση KB5014023 είναι μέρος των προγραμματισμένων μηνιαίων ενημερώσεων “C” της Microsoft για τον Μάιο του 2022, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες των Windows να δοκιμάσουν διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης πριν από τη γενική κυκλοφορία στις 15 Ιουνίου κατά την Τρίτη ενημέρωση κώδικα.

Σε αντίθεση με τις κανονικές αθροιστικές ενημερώσεις του Patch Tuesday, αυτές οι προγραμματισμένες ενημερώσεις προεπισκόπησης που δεν αφορούν την ασφάλεια είναι προαιρετικές.

Για να εγκαταστήσετε το KB5014023, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Windows Update και χειροκίνητα «Έλεγχος για ενημερώσεις». Επειδή είναι προαιρετικές ενημερώσεις, τα Windows δεν θα τις εγκαταστήσουν μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί “Λήψη τώρα”.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της προεπισκόπησης αθροιστικής ενημέρωσης KB5014023 από τον Microsoft Update.

Διορθώνει σφάλματα εφαρμογών, αντιγραφή αρχείων, προβλήματα διαρροής μνήμης

Η σημερινή προαιρετική ενημέρωση διορθώνει πολλά προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα ή να προκαλέσουν σφάλματα σε ορισμένες εφαρμογές των Windows.

Αυτή η αθροιστική ενημέρωση διορθώνει ένα γνωστό πρόβλημα που επηρεάζει συγκεκριμένες GPU που θα μπορούσε να “προκαλέσουν απροσδόκητα κλείσιμο εφαρμογών ή να προκαλέσουν διαλείποντα προβλήματα που επηρεάζουν ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Direct3D 9.”

Η Microsoft διόρθωσε επίσης ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει πιο αργή αντιγραφή αρχείων και ένα ακόμη που θα εμπόδιζε το BitLocker από την κρυπτογράφηση κατά τη χρήση της επιλογής αθόρυβης κρυπτογράφησης.

Το KB5014023 αντιμετωπίζει άλλα γνωστά ζητήματα που επηρεάζουν τα συστήματα Windows που χρησιμοποιούνται όλο το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, οδηγώντας σε διαρροή μνήμης και αναγκάζοντας το πρόγραμμα οδήγησης κατάργησης διπλότυπων να εξαντλήσει όλη τη φυσική μνήμη και να αναγκάσει το μηχάνημα να σταματήσει να ανταποκρίνεται. 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μετά την εφαρμογή της σημερινής ενημέρωσης προεπισκόπησης, τα συστήματα των Windows δεν θα σταματούν πλέον να ανταποκρίνονται όταν οι χρήστες αποσυνδέονται όταν χρησιμοποιείται το Microsoft OneDrive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *