Xiaomi Poco C40: Πότε κυκλοφορεί

Xiaomi Poco C40: Πότε κυκλοφορεί

Ένα επίσημο banner για την online κυκλοφορία ενός νέου τηλεφώνου Poco C40 εμφανίστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτό, το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 16 Ιουνίου.

Xiaomi Poco C40 launching on June 16

Το Poco C40 δεν έχει αναδυθεί ακόμα σε τόσες πολλές φήμες, αλλά έχει μια σημαντική διαρροή στο όνομά του που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι ένα ανανεωμένο Xiaomi Redmi 10C (Παγκόσμια ), το οποίο, με τη σειρά του, μοιράζεται τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του με το Redmi 10 (Ινδία).  

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται το ίδιο εξωτερικά, υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των τηλεφώνων και, όσο πιστεύουμε επί του παρόντος, το Poco C40 θα πρέπει να βασίζεται στο Redmi 10 (Ινδία), το οποίο είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή από τα δύο, κυρίως για μεγαλύτερη μπαταρία 6.000 mAh.

Εκτός από αυτό, αναμένουμε ότι το Poco C40 θα έχει μια βασική οθόνη LCD 6,7 ιντσών HD+, 60 Hz με εγκοπή σταγόνας για κάμερα selfie 5 MP. Η υπόλοιπη υποτιθέμενη ρύθμιση της κάμερας περιλαμβάνει ένα κύριο snapper 50MP, f/1.8 και έναν αισθητήρα βάθους 5MP.

Όσον αφορά τα εσωτερικά, το Poco C40 θα πρέπει να βασίζεται στο chipset Snapdragon 680 4G σε συνδυασμό με 3 GB 4 GB μνήμης RAM και έως 64 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου UFS2.2. Ορισμένες άλλες υποτιθέμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν υποστήριξη διπλής SIM, υποδοχή 3,5 mm, IR blaster, ραδιόφωνο FM, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πίσω μέρος, προστασία Gorilla Glass 3 και NFC σε ορισμένες αγορές.

Xiaomi Poco C40 launching on June 16

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για την τιμολόγηση, αλλά κοιτάμε ξεκάθαρα για μια συσκευή προϋπολογισμού. Βλέποντας πώς το Xiaomi Redmi 10C πωλείται αυτή τη στιγμή για περίπου 150 ευρώ και το Redmi 10 (Ινδία) για ακόμη λιγότερο, μπορούμε να υποθέσουμε μια τιμή λίγο πάνω από 100 ευρώ. Ειδικά για το βασικό μοντέλο Poco C40 με 3 GB RAM και 32 GB αποθήκευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *