Οι εκδόσεις Minecraft Java και Bedrock γίνονται ένα ενιαίο πακέτο στον υπολογιστή

Οι εκδόσεις Minecraft Java και Bedrock γίνονται ένα ενιαίο πακέτο στον υπολογιστή

Από τότε που η Mojang παρουσίασε την Bedrock έκδοση Minecraft το 2017, το sandbox που βασίζεται σε μπλοκ έχει προσφέρει δύο εκδόσεις για την πλατφόρμα υπολογιστή: την αρχικά διαθέσιμη έκδοση Java καθώς και την πιο φρέσκια Bedrock έκδοση. Τα δύο έχουν προσφερθεί ως ξεχωριστά πακέτα προς αγορά από τότε. Ωστόσο, αυτό αλλάζει σύντομα.

Το στούντιο που ανήκει στη Microsoft παρουσιάζει Minecraft: Java & Bedrock Edition για PC’ από τις 7 Ιουνίου. Όπως μπορεί να συγκεντρωθεί από το όνομα, το νέο πακέτο προσφέρει και τις δύο εκδόσεις σε παίκτες PC με μία αγορά. Παράλληλα με την εισαγωγή, η επιλογή ατομικής αγοράς για το δίδυμο καταργείται.

Υπάρχουν καλά νέα για όσους έχουν ήδη αγοράσει μία από τις εκδόσεις. Όποιος λείπει το Bedrock ή η Java Edition από τη βιβλιοθήκη του θα λάβει δωρεάν την έκδοση που του λείπει. Η διαδικασία επιχορήγησης θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει πλήρως εντός δύο έως τριών ημερών μέσω του Minecraft Launcher.

Τα χαρακτηριστικά των δύο προϊόντων, όπως η υποστήριξη τροποποίησης για Java Edition και το cross-play πολλαπλών πλατφορμών με το Bedrock, δεν αλλάζουν με αυτήν την έκδοση. Η μόνη αλλαγή είναι ότι όλες οι συσκευές αναπαραγωγής υπολογιστών αποκτούν πρόσβαση και στις δύο εκδόσεις.

Πληροφορίες τιμολόγησης για το νέο Minecraft: Java & Bedrock Edition για PC δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.7η Ιουνίου είναι επίσης η ημερομηνία που το Minecraft λαμβάνει το «The Wild Update», μια σημαντική έγχυση περιεχομένου που περιλαμβάνει νέα βιομάζα, φρέσκα πλάσματα, μπλοκ και πολλά άλλα για να εμπλουτίσει τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *