Το Xbox σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια first party μέσα στους επόμενους 12 μήνες

Το Xbox σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια first party μέσα στους επόμενους 12 μήνες

Η Microsoft είχε μια αρκετά επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών το οικονομικό έτος 2022, έχοντας πέντε σημαντικές εκδόσεις — Halo Infinite, Forza Horizon 5, Psychonauts 2, Age of Empires IV, και Flight Simulator — σε κονσόλες Xbox, υπολογιστές και πλατφόρμες cloud. Κατάφερε μάλιστα να κερδίσει ένα βραβείο εκδότη της χρονιάς από το Metacritic χάρη στην ποιότητα των κυκλοφοριών από τα στούντιο του Xbox. Κοιτάζοντας το μέλλον όμως, η Microsoft θέλει να είναι ακόμα πιο ενεργή στον χώρο.

H εταιρεία αποκάλυψε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια αποκλειστικής πλατφόρμας Xbox First party το επόμενο οικονομικό έτος:

“Τον προηγούμενο οικονομικό έτος κυκλοφορήσαμε 5 νέα παιχνίδια σε κονσόλα, υπολογιστή και cloud. Είμαστε σε καλό δρόμο για να καλύψει ή να υπερβεί αυτό το ποσό στην επόμενη δημοσιονομική».

To οικονομικό έτος της Microsoft διαρκεί από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Ιουνίου, που σημαίνει ότι αυτά που βρίσκονται στα οικοσυστήματα του Xbox θα πρέπει να διατηρηθούν για άλλους 12 μήνες.

Δύο παιχνίδια από το στρατόπεδο της Bethesda, το Starfield από την Bethesda Game Studios και το Redfall από το Arkane, έλαβαν πρόσφατα έντονες καθυστερήσεις που τα οδήγησαν σε ένα θολό παράθυρο εκκίνησης για το “πρώτο εξάμηνο του 2023”. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το δίδυμο περιλαμβάνεται στους υπολογισμούς της Microsoft.

Όσο για το τι άλλο μπορεί να αναμένεται αυτούς τους μήνες, η επανεκκίνηση του Forza Mortorsport , τα έργα Obsidian Avowed and Grounded 1.0 και το Senua’s Saga: Hellblade II είναι όλα καλοί υποψήφιοι. Δεν είναι επίσης σαφές πού θα βρεθούν στον οδικό χάρτη άλλες αποκλειστικότητες όπως το Fable reboot, The Outer Worlds 2, State of Decay 3, Perfect Dark, Contraband και Everwild .

Φυσικά, εκτός από τα ανακοινωμένα παιχνίδια, η Microsoft θα πρέπει επίσης να έχει πολλά να αποκαλύψει στο επερχόμενο Xbox και Bethesda Games Showcase, το οποίο λέγεται ότι θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο gameplay αυτή τη φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *