Η Apple φέρεται να σχεδιάζει ένα MacBook Air 15 ιντσών για το 2023

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει ένα MacBook Air 15 ιντσών για το 2023

Το MacBook Air M2 μπορεί να είναι απλώς η αρχή μιας ευρύτερης αναγέννησης φορητών υπολογιστών. Οι πηγές του Bloomberg ισχυρίζονται ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών την άνοιξη του 2023. Η εταιρεία ενδέχεται να επιστρέψει και στους μικροσκοπικούς φορητούς υπολογιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται σε έναν νέο φορητό υπολογιστή 12 ιντσών που θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

Οι πηγές αναφέρουν επίσης ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ενημερωμένα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών στα τέλη του 2022 με τσιπ M2 Pro και M2 Max. Ωστόσο, αυτά μπορεί να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2023. Το νέο τσιπ Max θα προσφέρει έως και 12 πυρήνες επεξεργασίας και 38 πυρήνες γραφικών έναντι των 10 πυρήνων επεξεργασίας και 32 πυρήνων γραφικών του M1 Max.

Η εταιρεία τεχνολογίας φέρεται να είχε σκεφτεί να κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 15 ιντσών φέτος, αλλά απέτρεψε αυτά τα σχέδια για να επικεντρωθεί στο μοντέλο 13 ιντσών που μόλις παρουσίασε αυτή την εβδομάδα. Οι φήμες  κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο, όταν ο αναλυτής της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Display, Ross Young είπε ότι μπορεί να είναι στα σκαριά.

 Η Apple επιβεβαίωσε στο WWDC 2022 ότι ο Air ήταν ο φορητός υπολογιστής με τις περισσότερες πωλήσεις και μια έκδοση 15 ιντσών θα μπορούσε να προσελκύσει αγοραστές που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη αλλά δεν χρειάζονται τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά της πιο ακριβής σειράς MacBook Pro. Φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα μοντέλο Pro για να αποκτήσετε μια τεράστια οθόνη. Με απλά λόγια, η Apple μπορεί να τερματίζει τη μακροχρόνια στρατηγική της να περιορίζει τις μεγάλες οθόνες στις ακριβότερες συσκευές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *