Τι νέο προσφέρει η ενημέρωση Ιουνίου  για το Surface Duo 2 

Τι νέο προσφέρει η ενημέρωση Ιουνίου  για το Surface Duo 2 

Μια νέα ενημέρωση OTA έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο Microsoft Surface Duo 2 που φέρνει πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες στο πτυσσόμενο Microsoft. Η ενημέρωση έχει μέγεθος 736 MB και φέρνει το Duo 2 στην έκδοση 2022.418.98.

Το Glance Bar είναι μια λεπτή περιοχή των εκτεθειμένων οθονών που εμφανίζει πληροφορίες όπως ώρα, ημερομηνία και ειδοποιήσεις. Η ενημέρωση θα εμφανίζει πλέον ειδοποιήσεις για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτων. Το Glance Bar προηγουμένως έδειχνε μόνο ειδοποιήσεις SMS, φωνητικού ταχυδρομείου και Microsoft Teams.

Το Slim Pen 2 αποκτά βελτιωμένη λειτουργικότητα και η δική του ενημέρωση υλικολογισμικού θα επιτρέψει την αυτόματη σύζευξη με το Surface Duo 2. Το Slim Pen 2 θα μπορεί να λάβει ενημέρωση υλικολογισμικού όταν γίνει σύζευξη μέσω Bluetooth (δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό με Surface PC) και όταν ενημερωθεί στην έκδοση 5.133.139, το Slim Pen 2 θα μπορεί επίσης να πραγματοποιεί αυτόματη σύζευξη με το Surface Duo κατά την μελάνη σε οποιαδήποτε οθόνη.

Οι νέες δυνατότητες του λογισμικού περιλαμβάνουν βελτιστοποιημένη φόρτιση, η απτική ανάδραση είναι πλέον διαθέσιμη στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Κάμερα και η διεπαφή διαμόρφωσης υλικολογισμικού συσκευής (DFCI) υποστηρίζεται πλέον για τον έλεγχο της χρήσης της συσκευής. Η εφαρμογή κάμερας αποκτά βελτιωμένη «χρηστικότητα»που σημαίνει είτε ότι είναι πιο γρήγορη είτε να έχει καλύτερη απόδοση.

Το OG Surface Duo έλαβε επίσης μια ενημέρωση, αλλά περιείχε μόνο ενημερώσεις “σταθερότητας συσκευής” και έρχεται με την έκδοση 2022.418.56.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *