Πότε θα ξεκινήσει η μαζικη παραγωγή του 3nm M2 Pro της Apple

Πότε θα ξεκινήσει η μαζικη παραγωγή του 3nm M2 Pro της Apple

Η Apple αποκάλυψε το τσιπ M1 τον Νοέμβριο του 2020 και ανακοίνωσε τον διάδοχό του – το M2 – στην εκδήλωση WWDC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Θα τροφοδοτήσει το νέο MacBook Air και το MacBook Pro 13″ που παρουσιάστηκαν στην ίδια εκδήλωση, και ενώ αυτά τα MacBook δεν βγαίνουν στα ράφια πριν από τον επόμενο μήνα, ο αναλυτής Jeff Pu της Haitong Intl Tech Research ισχυρίζεται ότι ο προμηθευτής της Apple TSMC θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή το τσιπ M2 Pro αργότερα φέτος.

Το M2 Pro θα κατασκευαστεί στη διαδικασία 3nm αντί για τη διαδικασία 5nm που χρησιμοποιείται για τα vanilla M2 και M1 Pro. Λέγεται ότι έχει τέσσερις πυρήνες απόδοσης και οκτώ πυρήνες απόδοσης, σε αντίθεση με το M1 Pro, που έρχεται με δύο πυρήνες μικρότερης απόδοσης.

Ο Pu είπε επίσης ότι τα ακουστικά AR της Apple – αναμένεται να ξεκινήσουν να αποστέλλονται το δεύτερο τρίμηνο του 2023 – θα ανακοινωθούν μετά την Κινεζική Πρωτοχρονιά και θα ξεκινήσουν μαζική παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2023. Επιπλέον, ο αναλυτής επιβεβαίωσε τις φήμες για το iPhone 15 Pro αθλητικό ένας φακός περισκοπίου για οπτικό ζουμ ενώ αναφέρετε τα σχέδια της Apple να χρησιμοποιήσει το δικό της μόντεμ στο iPhone του 2023.

Μπορείτε να διαβάσετε την κεντρική σύνοψη του WWDC 2022 εδώ , ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το M2 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *