Το Samsung Pass συγχωνεύεται στο Samsung Pay  

Το Samsung Pass συγχωνεύεται στο Samsung Pay  

H Samsung ανακοίνωσε  ότι αρχίζει να συγχωνεύει το Samsung Pass στο Samsung Pay. Το fusion ξεκινά στη Νότια Κορέα, όπου οι χρήστες θα μεταφέρουν αυτόματα τις ψηφιακές κάρτες, τις κάρτες και τις έξυπνες κλειδαριές τους από το Pass στο Pay. Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές.

Το Samsung Pay είναι ήδη το εσωτερικό σύστημα για πληρωμές από τον κορεάτη κατασκευαστή και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και ορισμένες κάρτες μέλους. Όλοι στη Νότια Κορέα με μια συσκευή Samsung που εκτελεί τουλάχιστον Android 9 θα λάβουν μια ενημέρωση για την εφαρμογή Samsung Pay.

Ένα ψηφιακό κλειδί για έξυπνη κλειδαριά, συμβατό με το περιβάλλον SmartThings, είναι επίσης ένα πάτημα μακριά και τα ταξιδιωτικά εισιτήρια είναι επίσης πιο εύκολο να βρείτε τώρα. Η νέα mega εφαρμογή θα έχει επίσης υποστήριξη για ορισμένα εισιτήρια ταξιδιού και κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των Korean Air και Megabox.

Ο λόγος πίσω από αυτή τη συγχώνευση είναι μια «πιο βολική εμπειρία», σύμφωνα με την Jini Han, Αντιπρόεδρο της Digital Life Team, MX Divison της Samsung. Το οικοσύστημα θα συνεχίσει να επεκτείνεται για να περιλαμβάνει όχι μόνο τις πληρωμές, αλλά και το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τις υπηρεσίες πολιτιστικής ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *