Η Google εγκαταλείπει το Android 13 Beta 3.1 μόλις δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία της Beta 3 για να διορθώσει ένα μόνο πρόβλημα

Η Google εγκαταλείπει το Android 13 Beta 3.1 μόλις δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία της Beta 3 για να διορθώσει ένα μόνο πρόβλημα

H Google κυκλοφόρησε το Android 13 Beta 3 την Τετάρτη (8 Ιουνίου 2022) για συμβατές συσκευές Pixel και μόλις δύο ημέρες αργότερα, η εταιρεία απέσυρε το Android 13 Beta 3.1 για να διορθώσετε ένα μόνο πρόβλημα – η εφαρμογή σχολίων Android Beta που λείπει στο Android 13 Beta 3 για ορισμένους χρήστες.

Βλέποντας πώς ο σκοπός του προγράμματος beta είναι να συλλέγει σχόλια από τους χρήστες, δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η εφαρμογή Android Beta Feedback έλειπε από την Beta 3 αρχικά, αλλά είναι καλό να δούμε την Google να αντιμετωπίζει γρήγορα το πρόβλημα, απελευθερώνοντας ένα ανήλικο σημαδέψτε την τρίτη beta.

Το Android 13 Beta 3.1 δεν συνοδεύεται από άλλες επιδιορθώσεις και η Google λέει ότι τα γνωστά ζητήματα που αναφέρονται για την έκδοση Beta 3 εξακολουθούν να ισχύουν για την Beta 3.1.

Εάν είστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα Android 13 beta και έχετε ήδη την έκδοση Beta 3 στη συσκευή σας, θα λάβετε την Beta 3.1 OTA με αριθμό έκδοσης TPB3.220513.017.B1. Αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε, έχετε την επιλογή να το κατεβάσετε από εδώ και να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *