Ο ιδρυτής του Telegram επιβεβαιώνει ότι οι λειτουργίες επί πληρωμή θα είναι σύντομα διαθέσιμες

Ο ιδρυτής του Telegram επιβεβαιώνει ότι οι λειτουργίες επί πληρωμή θα είναι σύντομα διαθέσιμες

 Αυτές οι δυνατότητες του Telegram με δυνατότητα ξεκλειδώματος που εμφανίστηκαν με την έκδοση beta της εφαρμογής τον Μάιο θα είναι σύντομα διαθέσιμες για τους χρήστες που πληρώνουν. Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή λανσάρει ένα πρόγραμμα συνδρομής που ονομάζεται Telegram Premium κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Αν και ο Durov δεν συζήτησε τα συγκεκριμένα οφέλη που συνοδεύουν το πρόγραμμα, είπε ότι θα δώσει στους χρήστες που πληρώνουν επιπλέον δυνατότητες, ταχύτητα και πόρους, καθώς και πρώτη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προσφορές της εφαρμογής. 

Ο Durov εξήγησε ότι πολλοί άνθρωποι ζήτησαν από την υπηρεσία να αυξήσει τα όρια στις συνομιλίες, τα μέσα και τις μεταφορτώσεις αρχείων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο για όλους θα οδηγούσε σε τεράστια επισκεψιμότητα και κόστος διακομιστή πέρα ​​από αυτό που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Το Telegram προφανώς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να προσφέρει στους “πιο απαιτητικούς θαυμαστές” του περισσότερα διατηρώντας τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά του δωρεάν, είναι να προσφέρει αυτά τα αυξημένα όρια ως επί πληρωμή επιλογή. 

Ο ιδρυτής της υπηρεσίας έχει επίσης διαβεβαιώσει τους χρήστες στην ανακοίνωσή του ότι το Telegram θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί νέες δωρεάν λειτουργίες, παρά το γεγονός ότι έχει επί πληρωμή επίπεδο. Επιπλέον, ακόμη και οι δωρεάν χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν ορισμένα από τα νέα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της επιλογής Premium, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής εγγράφων, πολυμέσων και αυτοκόλλητων που αποστέλλονται από μέλη που πληρώνουν μεγαλύτερα από το συνηθισμένο. Μια προηγούμενη αναφορά από το τεχνολογικό έντυπο Beebom αναφέρει ότι οι συνδρομητές Premium θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν αρχεία μεγέθους έως 4 GB και θα απολαμβάνουν έως και διπλάσια όρια χρηστών που δεν πληρώνουν όσον αφορά τον αριθμό των καναλιών στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων. . Η Beebom λέει επίσης ότι μια συνδρομή Premium θα κοστίζει 5 $ το μήνα, αν και δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέχρι να ξεκινήσει η επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *