Το WhatsApp επιτρέπει τελικά σε όλους να αποκρύψουν τη φωτογραφία προφίλ τους, την τελευταία εμφάνιση και τις πληροφορίες από συγκεκριμένα άτομα

Το WhatsApp επιτρέπει τελικά σε όλους να αποκρύψουν τη φωτογραφία προφίλ τους, την τελευταία εμφάνιση και τις πληροφορίες από συγκεκριμένα άτομα

Η WhatsApp άρχισε να εργάζεται σε μια νέα ρύθμιση απορρήτου πέρυσι που επέτρεπε στους χρήστες να αποκρύψουν τις φωτογραφίες προφίλ τους, τις τελευταίες εμφανίσεις τους και τις πληροφορίες Σχετικά με συγκεκριμένα άτομα στις λίστες επαφών τους. Η διαθεσιμότητά του ήταν περιορισμένη από τότε που ήταν σε έκδοση beta, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες της σε όλο τον κόσμο σε συσκευές iPhone και Android.

Μέχρι τώρα, είχατε τρεις επιλογές απορρήτου για τη φωτογραφία προφίλ σας, την τελευταία φορά που είδατε και τις Πληροφορίες – Όλοι, Οι Επαφές μου και Κανείς. Σε αυτά ενώνεται μια τέταρτη επιλογή που ονομάζεται “Οι επαφές μου εκτός από…”, η οποία ήταν ήδη διαθέσιμη για απόρρητο Κατάσταση.

WhatsApp's new privacy setting is rolling out for all

Η νέα ρύθμιση απορρήτου του WhatsApp κυκλοφορεί για όλους

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η νέα επιλογή σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τη φωτογραφία του προφίλ σας WhatsApp, την τελευταία φορά που είδατε και τις πληροφορίες Πληροφορίες σε άτομα στη λίστα επαφών σας, εκτός από αυτά που εξαιρείτε. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αν δεν μοιραστείτε την τελευταία σας επίσκεψη με άλλους, δεν θα μπορείτε να δείτε ούτε τις δικές τους, όπως ακριβώς οι αποδείξεις ανάγνωσης, με τη μόνη διαφορά ότι η τελευταία παραμένει πάντα ενεργή για ομαδικές συνομιλίες, ακόμη και όταν το έχουν απενεργοποιήσει.

Μπορείτε να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Απόρρητο σε συσκευές iPhone και Android για να δοκιμάσετε αυτόν τον νέο έλεγχο απορρήτου.

Εκτός από την ευρεία διάδοση ενός νέου ελέγχου απορρήτου, το WhatsApp ανακοίνωσε επίσης μερικές λειτουργίες ομαδικών κλήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν σίγαση άλλων κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης, ενώ μπορούν επίσης να στέλνουν μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα. Θα δείτε επίσης ένα banner όταν κάποιος συμμετέχει σε μια ομαδική κλήση εκτός οθόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *