Οι οθόνες ViewFinity S8 της Samsung είναι μια πιο προσιτή επιλογή για τους δημιουργούς περιεχομένου  

Οι οθόνες ViewFinity S8 της Samsung είναι μια πιο προσιτή επιλογή για τους δημιουργούς περιεχομένου  

H Samsung έχει μια νέα σειρά οθονών με προσανατολισμό στην αξία για δημιουργούς περιεχομένου που ονομάζεται ViewFinity S8, ανακοίνωσε. Τα μοντέλα IPS LCD 27 και 32 ιντσών προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 4K 3.840 x 2.160, ακριβή χρώματα, ματ φινίρισμα και επαγγελματική εργοστασιακή βαθμονόμηση. Ακόμα καλύτερα, οι τιμές φαίνεται να είναι πολύ κάτω από 1.000 $. 

Το όνομα ViewFinity υπόσχεται «ακριβή ακρίβεια και συνέπεια» για σχεδιαστές, καλλιτέχνες και επαγγελματίες, είπε η Samsung. Για τον σκοπό αυτό, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν 98 τοις εκατό κάλυψη χρωματικής γκάμας DCI-P3, έως και ένα δισεκατομμύριο χρώματα (πιθανώς χρησιμοποιώντας 8-bit + FRC και όχι αληθινά πάνελ 10-bit), επικύρωση Pantone για ακριβή χρώματα και εργοστασιακή βαθμονόμηση. Το μοντέλο 32 ιντσών είναι πιστοποιημένο στην κατηγορία DisplayHDR 600 της VESA, επομένως θα πρέπει να είναι αρκετά φωτεινό για ορισμένες εργασίες HDR, ενώ το μοντέλο 27 ιντσών συμμορφώνεται με την πιο περιορισμένη κατηγορία VESA DisplayHDR 400.

Προσφέρουν ρύθμιση ύψους, κλίσης και περιστροφής, μαζί με εύκολη τοποθέτηση VESA στον τοίχο. Το πάνελ IPS επιτρέπει καλή φωτεινότητα ακόμη και σε οξείες γωνίες θέασης, ενώ το ματ φινίρισμα συμβάλλει στη μείωση των αντανακλάσεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κουκούλα οθόνης, λέει η Samsung, γεγονός που καθιστά επίσης τη σειρά ViewFinity S8 πιο πρακτική για κατακόρυφη περιστροφή οθόνης (λειτουργία πορτρέτου). 

Samsung launches the ViewFinity S8 value monitor lineup for content creators

Οι οθόνες λειτουργούν επίσης ως βάση σύνδεσης all-in-one για επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε ένα τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή με παροχή ισχύος έως και 90 watt USB-C, καθώς και να λάβετε μεταφορές δεδομένων, ακόμη και Ethernet μέσω USB-C. Υποστηρίζει επίσης έξυπνη φροντίδα ματιών, προσαρμοστική εικόνα για βελτιστοποιημένη ποιότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον προβολής, λειτουργία εξοικονόμησης ματιών και τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα. 

Τα μοντέλα ViewFinity S8 θα φτάσουν παγκοσμίως μέχρι τα τέλη Ιουνίου, με συγκεκριμένες ημερομηνίες ανάλογα με την περιοχή. Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές στις ΗΠΑ, αλλά το μοντέλο 32 ιντσών κοστίζει 820.000 won στην Κορέα (634 $), ενώ το μοντέλο 27 ιντσών είναι 720.000 won (557 $). 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *