Διαρροή λεπτομερειών για τα Xiaomi 12S, 12S Pro

Διαρροή λεπτομερειών για τα Xiaomi 12S, 12S Pro

Η Xiaomi προφανώς εργάζεται ήδη σε δύο ακόμη τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας εκτός από το 12 Ultra που θα ανακοινωθεί τελικά τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για τα 12S και 12S Pro, το πρώτο από τα οποία έχει ήδη εμφανιστεί στο Geekbench και μάλιστα σε μια πρακτική εικόνα.

Αυτή η εικόνα αποκάλυψε την επωνυμία της Leica για την κάμερα και σήμερα μια νέα φήμη ρίχνει φως σε άλλες λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες που προέρχονται από έναν συνήθως αξιόπιστο διαρρήκτη λένε ότι το 12S θα κυκλοφορήσει με τρεις συνδυασμούς RAM/αποθήκευσης: 8/128GB, 8/256GB και 12/512GB. Το 12S θα τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 8+ Gen 1 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την Qualcomm.

Το 12S Pro φέρεται να έχει δύο εκδόσεις – η μία με το ίδιο chipset με την 12S, η άλλη με το MediaTek Dimensity 9000. Το πρώτο έχει τις ίδιες παραλλαγές RAM/αποθήκευσης με το 12S, ενώ το δεύτερο θα διατίθεται μόνο σε δύο επιλογές: 8/256GB και 12/512GB. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η επανάληψη του Snapdragon του 12S Pro λέγεται ότι διαθέτει γρήγορη φόρτιση 120W, όπως και το 12 Pro .

Δεν είναι σαφές πόση αναβάθμιση θα έχουν τα 12S και 12S Pro σε σύγκριση με τα μοντέλα εκτός S, μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι μικρές επαναλήψεις που δημιουργήθηκαν για να επωφεληθούν από τη διαφημιστική εκστρατεία της συνεργασίας της Leica και όχι πολύ περισσότερο. Αλλά ας αποφύγουμε την τελική κρίση μέχρι να δούμε πιο ολοκληρωμένες διαρροές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *