Samsung Galaxy F13:  είναι επίσημο με μεγάλη μπαταρία 6.000 mAh

Samsung Galaxy F13:  είναι επίσημο με μεγάλη μπαταρία 6.000 mAh

Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy F13, στην Ινδία. Το τηλέφωνο είναι παρόμοιο με το Galaxy M13 με μια σημαντική διαφορά – είναι παχύτερο για να κάνει χώρο για τη μεγαλύτερη μπαταρία των 6.000 mAh.

Το Galaxy F13 έρχεται με chipset Exynos 850 και 4 GB RAM. Διαθέτει δύο επιλογές αποθήκευσης και μια ειδική υποδοχή microSD για έως και 1 TB περισσότερο.

Το τηλέφωνο είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση Full HD+. Η κάμερα selfie είναι τοποθετημένη σε μια εγκοπή Infinity-V στο επάνω μέρος και διαθέτει αισθητήρα 8MP.

Υπάρχουν τρεις ακόμη κάμερες στο πίσω μέρος – κύρια 50MP, 5MP υπερευρυγώνιος και αισθητήρας βάθους 2 MP. Υπάρχει επίσης ένα μονό φλας LED στο ορθογώνιο νησί.

Η τεράστια μπαταρία έρχεται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15 W, η οποία δεν πλησιάζει καθόλου τις ταχύτητες που προσφέρουν ορισμένοι ανταγωνιστές .

Το Galaxy F13 είναι ένα τηλέφωνο με διπλή SIM και θα έχει αυτόματη εναλλαγή δεδομένων από τη μια κάρτα στην άλλη, κάτι που είναι το πρώτο για μια συσκευή σε τόσο χαμηλό εύρος τιμών, σύμφωνα με την εταιρεία.

Samsung Galaxy F13
Samsung Galaxy F13
Samsung Galaxy F13

Το τηλέφωνο διαθέτει One UI πάνω από το Android 12. Ένα άλλο προσεγμένο χαρακτηριστικό είναι η προστασία προσωπικών δεδομένων της Samsung Knox Security, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και του δακτυλικού αποτυπώματος, τα οποία χρησιμοποιούνται για ξεκλείδωμα.

Το Galaxy F13 διατίθεται σε χρώματα Waterfall Blue, Nightsky Green και Sunrise Copper. Η τιμή είναι 11.999 INR (155 $) για την παραλλαγή των 64 GB και 12.999 INR (167 $) για την επιλογή των 128 GB. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στον ιστότοπο της Samsung India και στο Flipkart σε επτά ακριβώς ημέρες – στις 29 Ιουνίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *