Η Apple φέρεται να προμηθεύεται 80 εκατομμύρια πάνελ OLED από τη Samsung Display για το iPhone 14

Η Apple φέρεται να προμηθεύεται 80 εκατομμύρια πάνελ OLED από τη Samsung Display για το iPhone 14

Μια αναφορά από κορεατικές πηγές που επικαλείται πηγές του κλάδου που είναι εξοικειωμένοι με τα σχέδια της Apple και της Samsung Display. Σύμφωνα με το ETNews, «Η Samsung Display θα παρέχει 80 εκατομμύρια πάνελ για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14». Η έκθεση συνεχίζει ότι η μαζική παραγωγή και παράδοση των πάνελ αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Αναμένονται τέσσερα μοντέλα iPhone 14, δύο μοντέλα Pro υψηλότερης ποιότητας και δύο «κανονικά» μοντέλα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις 6,1 ιντσών και δύο 6,7 ιντσών. Η Samsung Display θα παρέχει πάνελ OLED για όλα αυτά τα μοντέλα. Εν τω μεταξύ, αναφέρεται ότι 38,17 εκατομμύρια από αυτά τα πάνελ θα διατεθούν τόσο στο βασικό iPhone 14 όσο και στο iPhone 14 Pro Max της υψηλότερης κατηγορίας.

Η σειρά iPhone 14 θα χρησιμοποιεί πάνελ OLED που βασίζονται σε LTPS-TFT και OLED που βασίζονται σε LTPO-TFT. Δεν είναι σαφές ποιο προορίζεται για ποια μοντέλα. Σε άλλη πρόσφατη αναφορά, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει πάνελ BOE OLED και για την επερχόμενη σειρά. Η Apple φέρεται να αξιολογεί τα πάνελ OLED της BOE για τη σειρά iPhone 14 αυτή την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *