Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Motorola Razr 3 μπορεί να είναι απογοητευτική

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Motorola Razr 3 μπορεί να είναι απογοητευτική

Η Motorola εργάζεται επί του παρόντος στο αναδιπλούμενο smartphone της επόμενης γενιάς, το οποίο ονομάζουμε δοκιμαστικά Razr 3. Αυτό θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον και έχει επιβεβαιωθεί ότι διαθέτει το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο high-end της Motorola.

Υπάρχουν και άλλες αναβαθμίσεις, ειδικά στο τμήμα κάμερας, αλλά αν λάβουμε υπόψη μια νέα φήμη εκτός Κίνας, θα υπάρξουν επίσης τομείς όπου το νέο Razr δεν είναι καλύτερο από τους προκατόχους του. Και ένας τέτοιος προβληματικός τομέας είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Σύμφωνα με μια πηγή που ήταν αξιόπιστη στο παρελθόν (αλλά όχι πάντα), το Razr 3 θα έρθει με μπαταρία 2.800 mAh. Αυτή είναι η ίδια χωρητικότητα με το Razr 5G από το 2020, τον άμεσο προκάτοχό του. Και δεν είναι πολλά.

Για λόγους σύγκρισης, σημειώστε ότι οι φήμες λένε ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 θα διαθέτει κυψέλη 3.700 mAh σε παρόμοιο σώμα – μιλάμε για αυτό, καθώς θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Razr 3. Ακόμη και το Flip3 έχει μπαταρία 3.300 mAh – 500 mAh περισσότερη από το επερχόμενο Razr, και εξακολουθεί να μην είναι αρκετή για να αντέξει μια μέρα με φόρτιση.

Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε την επόμενη αναδιπλούμενη συσκευή της Motorola, ετοιμαστείτε για πολλή φόρτιση. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι γρήγορο. Εκτός από τη χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτή η φήμη επαναλαμβάνει ορισμένες προδιαγραφές που είχαν διαρρεύσει προηγουμένως: η ευέλικτη οθόνη OLED 6,7″ FHD+ 120 Hz με κάμερα selfie 32 MP ενσωματωμένη σε κεντρική διάτρηση, μια κύρια κάμερα 50 MP με μέγεθος αισθητήρα 1/1,5″ δευτερεύουσα (πιθανώς υπερευρεία) κάμερα 13 MP και 12 GB μνήμης RAM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *