Microsoft Edge 104.0.1293.1 : δεν προσθέτει νέες δυνατότητες

Microsoft Edge 104.0.1293.1 : δεν προσθέτει νέες δυνατότητες

 Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft παρουσίασε πολλές νέες δυνατότητες με μια νέα έκδοση Edge Dev Insider. Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση της εταιρείας στο Edge Dev Channel δεν περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές και εστιάζει κυρίως στη βελτίωση όσων έχει ήδη εισαγάγει η Microsoft.

Το Edge Dev 104.0.1293.1 που κυκλοφόρησε πρόσφατα έρχεται με βελτιωμένο χρόνο φόρτωσης “Read Aloud” για κινητά, βελτιώσεις στη λογική για βελτίωση εικόνας και μια άλλη βελτίωση του προγράμματος περιήγησης που διασφαλίζει την ομαλή αλλαγή μεταξύ φωτεινών και σκούρων θεμάτων. Εκτός από αυτό, η τελευταία έκδοση του Edge Dev περιλαμβάνει αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

 

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες πριν από τους χρήστες Beta και σταθερών καναλιών, μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft Edge Dev εδώ από τον επίσημο ιστότοπο του Edge Insider. Για ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Edge, οι χρήστες του καναλιού προγραμματιστή πρέπει να μεταβούν στη Βοήθεια και σχόλια > Σχετικά με τον Microsoft Edge. Θα δείτε την ενημέρωση εδώ. Πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση και, στη συνέχεια, επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Εάν χρησιμοποιείτε το Edge Dev, ποιες λειτουργίες αγαπάτε περισσότερο; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *