Αποκαλύφθηκαν οι χρωματικές επιλογές του Samsung Galaxy Z Flip4 και Bespoke Edition  

Αποκαλύφθηκαν οι χρωματικές επιλογές του Samsung Galaxy Z Flip4 και Bespoke Edition  

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition πέρυσι, το οποίο ήταν διαθέσιμο σε 49 χρωματικούς συνδυασμούς. Πριν από λίγες μέρες, ακούσαμε ότι το Galaxy Flip4 Bespoke Edition θα έχει ακόμη περισσότερους συνδυασμούςκαι τώρα χάρη στον Ross Young, γνωρίζουμε ποιες χρωματικές επιλογές Galaxy Z Flip4και το Bespoke Edition.

Samsung Galaxy Z Flip4 and Bespoke Edition's color options revealed

Όπως το Flip3 Bespoke Edition, οι πελάτες θα μπορούν να προσαρμόσουν το Flip4 Bespoke Edition επιλέγοντας χρώματα για το πλαίσιο και το πίσω πάνελ του smartphone.

Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition's customization tool

Εκτός από τους περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς, το Samsung Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition λέγεται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες περιοχές από το Flip3 Bespoke Edition, το οποίο πωλείται μόνο στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, Νότια Κορέα, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο. Φήμες υποστηρίζουν ότι η διαθεσιμότητα θα επεκταθεί στις κορυφαίες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας, αλλά δεν γνωρίζουμε σε πόσες ακριβώς χώρες.

 OnLeaks and 91mobiles)Το render του Samsung Galaxy Z Flip4 που διέρρευσε (Πηγή: OnLeaks and 91mobiles)

Samsung φημολογείται ότι θα αποκαλύψει το Galaxy Z Flip4 στις 10 Αυγούστου μαζί με το Galaxy Z Fold4, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα παρουσιάσει την Bespoke Edition στην ίδια εκδήλωση ή θα το ανακοινώσει αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *