Το Google Pixel 6a καταχωρείται στον ιστότοπο του Best Buy πριν από την κυκλοφορία 

Το Google Pixel 6a καταχωρείται στον ιστότοπο του Best Buy πριν από την κυκλοφορία 

Εν αναμονή του Pixel 6a καταστήματα λιανικής τον επόμενο μήνα, ο λιανοπωλητής των ΗΠΑ Best Buy έχει ήδη μια καταχώριση για το Pixel με βάση τον προϋπολογισμό στον ιστότοπό του ως “Σύντομα”. Η καταχώριση δεν αποκαλύπτει τίποτα που δεν γνωρίζαμε ήδη, το Google Pixel 6a αποκαλύφθηκε πλήρως τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια του Google I/O και θα πωλείται στα 449 $ στις ΗΠΑ.

Το Pixel 6a θα είναι διαθέσιμο σε Chalk (λευκό), Sage (πράσινο) και Charcoal (Μαύρο). Όλες οι εικόνες που εμφανίζονται στον ιστότοπο της Best Buy προέρχονται από το ίδιο σύνολο renders που είδαμε πρόσφατα να διέρρευσε ο @evleaks. Το Best Buy έχει δύο SKU στη λίστα: το ένα Unlocked και το άλλο ένα μοντέλο Verizon.

Google Pixel 6a listed on Best Buy’s website ahead of release

Το Google Pixel 6a θα είναι η φετινή βασική προσφορά Pixel που θα τροφοδοτείται από το chipset Tensor της Google. Υπάρχει μια κύρια κάμερα 12,2 MP και μια ultra shooter 12 MP μαζί με μια μπροστινή κάμερα 8 MP. Η μπαταρία των 4.410 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W και υπάρχει μια παραλλαγή αποθήκευσης 128 GB με 6 GB RAM. Τέλος, το Pixel 6a θα έχει οθόνη OLED 6,1 ιντσών που προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

Οι προπαραγγελίες του Google Pixel 6a θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου με τη γενική διαθεσιμότητα από τις 28 Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *