Η Qualcomm αποκαλύπτει κατά λάθος ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 2

Η Qualcomm αποκαλύπτει κατά λάθος ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 2

Η Qualcomm συνήθως αποκαλύπτει το νέο της ναυαρχίδας chipset το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, αλλά φέτος το περιμένουμε δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας τσιπ του Σαν Ντιέγκο προγραμμάτισε ένα Snapdragon Summit για τις 14-17 Νοεμβρίου, το οποίο είναι πιθανό όταν θα δούμε το νέο Snapdragon 8 Gen 2.

Screenshot from Qualcomm's website

Στιγμιότυπο από τον ιστότοπο της Qualcomm

Η εκδήλωση αφαιρέθηκε αργότερα από τον ιστότοπο, και ενώ θα μπορούσε να είναι μια ψεύτικη πληροφορία, είμαστε πρόθυμοι να πιστέψουμε ότι το τσιπ έρχεται πραγματικά τον Νοέμβριο. Αυτό θα επέτρεπε σε κατασκευαστές όπως η Xiaomi και η Motorola να μπουν στην κούρσα του να είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με το νέο τσιπ.

Η Qualcomm δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία για τη σύνοδο κορυφής της στη Χαβάη πριν από πέντε μήνες, επομένως πιστεύουμε ότι ήταν ένα πραγματικό ολίσθημα από την ομάδα στην Καλιφόρνια. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να συνεχίσει η φημολογία και να μας επιτρέψει να φτιάξουμε το παζλ της πλατφόρμας SM8550. Οι πρώτες φήμες πρότειναν έναν ασυνήθιστο συνδυασμό CPU 1+2+2+3 με μία μονάδα Cortex-X3, δύο Cortex-A720, δύο A710 και τρία A510.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *