Είναι επίσημο: Η σειρά Xiaomi 12S με κάμερες  Leica έρχεται στις 4 Ιουλίου

Είναι επίσημο: Η σειρά Xiaomi 12S με κάμερες  Leica έρχεται στις 4 Ιουλίου

Το Xiaomi 12S που διέρρευσε τον περασμένο μήνα θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα – στις 4 Ιουλίου. Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από τη Xiaomi, η οποία είπε επίσης ότι το 12S θα προστεθεί τα 12S Pro και 12S Ultra στην εκδήλωση.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης τη συνεργασία της με τη Leica για τις κάμερες της σειράς 12S και μας έδωσε μια γεύση από τα τρία smartphone.

It's official: Xiaomi 12S series is coming on July 4

Κρίνοντας από τη διαρροή εικόνας του 12S, πιστεύουμε ότι το smartphone με το λευκό πίσω πάνελ είναι το 12S, ενώ αυτό στο κέντρο μπορεί να είναι το 12S Pro και το smartphone στα αριστερά μπορεί να είναι το 12S Ultra. Διαθέτει χρυσό μεταλλικό σκελετό με δερμάτινο πάνελ σε πράσινο χρώμα.

It's official: Xiaomi 12S series is coming on July 4

Η Xiaomi δεν έχει αναλύσει ακόμη τα φύλλα προδιαγραφών των smartphone της σειράς 12S, αλλά η εταιρεία είπε ότι το 12S είναι μια κορυφαία ναυαρχίδα μικρού μεγέθους, ενώ το 12S Pro είναι το νέο ναυαρχικό πρότυπο του 2022. Το 12S Ultra διαφημίζεται ως το «νέο ύψος της ναυαρχίδας της φορητής απεικόνισης».

Μπορείτε να περιμένετε από τη Xiaomi να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά 12S ενόψει της εκδήλωσης την επόμενη Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *