Google Pixel 7 θα υποστηρίζει βίντεο selfie 4K, το Pixel Tablet θα διαθέτει μία μόνο κύρια κάμερα

Google Pixel 7 θα υποστηρίζει βίντεο selfie 4K, το Pixel Tablet θα διαθέτει μία μόνο κύρια κάμερα

Μια νέα έκδοση 8.5 της εφαρμογής Google Camera για smartphone Pixel έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και το 9to5Google εντόπισε ορισμένα στοιχεία σχετικά με το Google Pixel 7 στο πιο πρόσφατο «APK Insight ” Θέση.

Υπάρχουν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι τόσο το Google Pixel 7 όσο και το 7 Pro θα χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες κάμερας στην μπροστινή πλευρά που έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K. Αυτό υποδηλώνεται από τις ετικέτες κάμερας που βρίσκονται στον κωδικό του APK “p21_front_setup”, ο οποίος προηγουμένως είχε επισημανθεί μόνο στο Pixel 6 Pro.

Google Pixel 7 to support 4K selfie video, Pixel Tablet to feature a single main camera

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν το δίδυμο Pixel 7 θα εξοπλίσει τον ίδιο αισθητήρα 11,1 MP που βρίσκεται στο Google Pixel 6 Pro, αλλά το 9to5Google είναι σίγουρο για την ικανότητα και των δύο συσκευών να κάνουν 4K μπροστά όπως το Pixel 6 Pro ( το Pixel 6 δεν μπορεί).

Για το Pixel Tablet: Ο κωδικός που βρέθηκε “περιλαμβάνει πρώιμες προετοιμασίες” για το tablet και υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το Pixel Tablet που δεν κυκλοφόρησε έχει μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος. Υποτίθεται μόνο ότι αυτό το Tablet θα έχει μπροστινή κάμερα, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το ονομάσουμε δεδομένου ότι το Google Pixel Tablet δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Άλλα πράγματα που βρέθηκαν σχετικά με το Pixel Tablet περιλαμβάνουν αφαιρέσεις λειτουργιών. Το Pixel Tablet δεν θα έχει πολλές από τις λειτουργίες κάμερας από τα smartphone Pixel, όπως: εγγραφή 4K στα 60 fps, εγγραφή 4K (καθόλου), Ζουμ ήχου, Αργή κίνηση και φωτογραφίες Action Pan.

Τα Pixel 7 και 7 Pro αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του Google I/O τον περασμένο μήνα και αναμένεται να ανακοινωθούν πλήρως, μαζί με το Google Pixel Watch, κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *