Η Infinix ανακοινώνει 180W Thunder Charge: Έρχεται σε μια ναυαρχίδα αργότερα φέτος

Η Infinix ανακοινώνει 180W Thunder Charge: Έρχεται σε μια ναυαρχίδα αργότερα φέτος

Η Infinix παρουσίασε το επερχόμενο Thunder Charge 180W νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τώρα η εταιρεία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Σε αντίθεση με το σύστημα Ultra Fast Charge που είδαμε πέρυσι (το οποίο ήταν απλώς μια ιδέα), το Thunder Charge έρχεται στην αγορά αργότερα φέτος – θα κάνει το ντεμπούτο του σε ένα ναυαρχικό τηλέφωνο που δεν έχει ακόμη ονομαστεί.

Ο στόχος για τον νέο φορτιστή 180 W είναι να φτάσει μια μπαταρία 4.500 mAh σε φόρτιση 50% σε μόλις τέσσερα λεπτά. Όπως και στο Infinix Note 12 VIP , θα υπάρχει μια Furious Mode, η οποία φορτίζει στη μέγιστη ταχύτητα, και η Normal mode, η οποία εξακολουθεί να είναι γρήγορη, αλλά διατηρεί τις θερμοκρασίες χαμηλότερες.

Η Infinix αποκάλυψε εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα Thunder Charge. Θα χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες 8C συνδεδεμένες σε σειρά, έτσι ώστε η καθεμία να έχει μόνο 90W ισχύος. Αυτό είναι ακόμα πολύ, επομένως υπάρχουν πολλά επίπεδα προστασίας και βελτιώσεων απόδοσης για να περιοριστεί η παραγωγή θερμότητας στο ελάχιστο.

Πρώτον, η Infinix συνεργάστηκε με κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών για να δημιουργήσει ένα σχέδιο ωτίδας πολλαπλών ηλεκτροδίων, το οποίο μειώνει την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας κατά περισσότερο από 50%. Αυτές οι δύο μπαταρίες τροφοδοτούνται από τρεις αντλίες φόρτισης με 99% απόδοση μετατροπής (ό,τι καλύτερο έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής η Infinix). Αυτά τα πράγματα μειώνουν τη θερμότητα που παράγεται, αλλά δεν αρκούν για να εξασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία.

Infinix announces 180W Thunder Charge: coming to a flagship later this year

Το σύστημα Thunder Charge διαθέτει 111 μηχανισμούς ασφαλείας λογισμικού και υλικού. Προσέχουν για πράγματα όπως υψηλή θερμοκρασία, αυξημένη τάση, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και ούτω καθεξής και θα σταματήσουν τη διαδικασία φόρτισης εάν κάτι πάει στραβά.

Υπάρχουν 20 αισθητήρες θερμοκρασίας που παρακολουθούν τη θύρα USB, τα τσιπ φόρτισης, την μπαταρία και άλλες βασικές θέσεις. Το σύστημα στοχεύει να διατηρήσει τη θερμοκρασία του τηλεφώνου κάτω από τους 43°C για να μειώσει την υποβάθμιση της μπαταρίας.

Για να διασφαλίσει ότι το καλώδιο φόρτισης μπορεί να χειριστεί το φορτίο, το Thunder Charge θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό τσιπ κρυπτογράφησης για να επαληθεύσει τη γνησιότητα του καλωδίου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα καλώδια, επίσης ο φορτιστής Infinix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση άλλων gadget – ωστόσο, η ισχύς περιορίζεται στα 60 W ή 100 W σε αυτές τις περιπτώσεις. Το USB Power Delivery βασίζεται σε ένα παρόμοιο σύστημα για τον έλεγχο των δυνατοτήτων του καλωδίου.

Το Thunder Charge έχει λάβει πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System. Τα πρώτα τηλέφωνα με το σύστημα γρήγορης φόρτισης 180W της Infinix έρχονται το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *