Το Apple Watch Series 8 μπορεί να είναι σε θέση να ανιχνεύσει εάν έχετε πυρετό

Το Apple Watch Series 8 μπορεί να είναι σε θέση να ανιχνεύσει εάν έχετε πυρετό

Το επόμενο Apple Watch φέρεται να περιλαμβάνει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος που θα σας προειδοποιεί όταν πέφτετε με πυρετό, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg . Η Σειρά 8 δεν παρέχει ακριβή ένδειξη, αλλά θα μπορούσε να στείλει μια ειδοποίηση που σας προτρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό ή να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό θερμόμετρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gurman αναφέρει τη δυνατότητα της Σειρά 8 να περιλαμβάνει αισθητήρα θερμοκρασίας. Ανέφερε για πρώτη φορά η Apple εργαζόταν πάνω στο χαρακτηριστικό τον Ιούνιο του 2021, αναφέροντας ότι πιθανότατα θα έφτανε με τη σειρά φορητών συσκευών της εταιρείας για το 2022. Ο ίδιος έκανε πίσω σε αυτή την πρόβλεψη τον Ιανουάριο, προειδοποιώντας τους θαυμαστές ότι η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του αίματος ήταν μια χούφτα δυνατοτήτων που απείχαν μερικά χρόνια.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, είπε ότι η Σειρά 8 θα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, υπό την προϋπόθεση ότι το χαρακτηριστικό θα περνούσε τις οδηγίες εσωτερικών δοκιμών της Apple. Τώρα, γράφοντας στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του στο Power On, ο Gurman λέει ότι πιστεύει ότι η δυνατότητα είναι «μια ευκαιρία» για την τυπική Σειρά 8 και η συχνά φημολογούμενη ανθεκτική έκδοση που δημιουργεί η Apple για ακραίους αθλητές.

Ο Gurman λέει ότι άλλες αλλαγές στη Σειρά 8 «θα είναι μάλλον μικρές». Επαναλαμβάνοντας τις αναφορές του από την περασμένη εβδομάδα, προτείνει ότι το wearable θα έχει την ίδια επεξεργαστική ισχύ με τη Σειρά 7 και Σειρά 6. Αναφέρει επίσης ότι τα μοντέλα της σειράς 8 υψηλότερης ποιότητας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ενημερωμένη οθόνη. Μια άλλη συσκευή που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνοδεύεται από πολλές αναβαθμίσεις είναι το AirPods Pro δεύτερης γενιάς. Ο Gurman γράφει ότι δεν θα περιλαμβάνουν λειτουργίες παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού ή θερμοκρασίας σώματος, όπως είχε προταθεί από ορισμένες αναφορές. «Μου είπαν ότι κανένα χαρακτηριστικό δεν είναι πιθανό να φτάσει στην αναβάθμιση του 2022, αν και και οι δύο βελτιώσεις έχουν διερευνηθεί εντός της εταιρείας και θα μπορούσαν να φτάσουν μια μέρα», λέει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *