Η Realme ανακοινώνει ότι το GT2 Explorer Master έρχεται στις 12 Ιουλίου

Η Realme ανακοινώνει ότι το GT2 Explorer Master έρχεται στις 12 Ιουλίου

Το Realme GT2 Explorer Master επιβεβαιώθηκε προηγουμένως ότι θα φτάσει αυτόν τον μήνα από στελέχη της εταιρείας. Σήμερα έχουμε μια ακριβή ημερομηνία για την επίσημη εκδήλωση – θα είναι στις 12 Ιουλίου, στις 2 μ.μ. ώρα Πεκίνου. Το τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας και γνωρίζουμε ότι θα τρέχει στην κορυφαία πλατφόρμα της Qualcomm – τον Snapdragon 8+ Gen 1.

Το νέο τηλέφωνο Realme θα είναι μέρος της νέας σειράς Master (προηγουμένως οι εκδόσεις Master ήταν απλώς προσαρμοσμένες εκδόσεις των τηλεφώνων της σειράς X). Πέρυσι το line-up αποτελούνταν από δύο μεσαίου μεγέθους, αλλά αυτή τη φορά στοχεύει ψηλότερα. Το GT2 Explorer Master θα έχει ένα ισχυρότερο chipset από το Realme GT2 Pro , αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία για να δούμε αν θα είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση.

Realme announces GT2 Explorer Master is arriving on July 12

διέρρευσαν στο TENAA υποδηλώνουν ότι μπορεί να ισχύει – η οθόνη θα είναι 6,7″ AMOLED με ανάλυση μόνο 1080p, αλλά η φόρτιση φέρεται να κινείται σε τριψήφιο αριθμό με δύο παραλλαγές – 100W και 150W. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια τριπλή κάμερα με δύο αισθητήρες 50MP, έως 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *