Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το Outlook Lite έρχεται στο Android

Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το Outlook Lite έρχεται στο Android

Η Microsoft πρόσφατα ενημέρωσε τον Microsoft 365 οδικό χάρτη για να συμπεριλάβει μια έκδοση του Outlook για Android που θα διατίθεται στην αγορά ως Outlook Lite. Αυτή η έκδοση της εφαρμογής θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά της υπάρχουσας εφαρμογής Outlook σε συσκευές προϋπολογισμού που είναι χαμηλότερες, με το μέγεθος να είναι μικρότερο αλλά η απόδοση να είναι ταχύτερη, οι οποίες θα υποστηρίζονται σε οποιοδήποτε δίκτυο.

Αυτό θα είναι ένα όφελος για όσους αναζητούν έναν λιγότερο απαιτητικό πελάτη του Outlook, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για επιχείρηση που χρησιμοποιεί συσκευές κατώτερης τεχνολογίας, ωστόσο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ακριβώς ποιες λειτουργίες θα συμπεριληφθούν και ποιες θα αποκοπούν από αυτό το stripped κάτω έκδοση. Η προσδοκία θα είναι ότι οι βασικές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση αλληλογραφίας και ημερολογίου, θα συμπεριληφθούν σε αυτήν την έκδοση ως ελάχιστο.

Η Microsoft έχει ήδη μια προσφορά Lite με το Skype, και αυτό τις φέρνει δίπλα σε πολλές εταιρείες που έχουν ήδη δημιουργήσει εκδόσεις των εφαρμογών τους με μια πιο ξεκούραστη εμπειρία που είναι λιγότερο απαιτητική σε συσκευές, όπως το Facebook, το Twitter, το Spotify, το Firefox και το Google. την επωνυμία τους Go.

Ο οδικός χάρτης αναφέρει ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτόν τον μήνα διεθνώς στο Google Play store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *