OneDrive Client :  διέρρευσε και αποκαλύπτει επανασχεδιασμό που μοιάζει με τα Windows 11  

OneDrive Client : διέρρευσε και αποκαλύπτει επανασχεδιασμό που μοιάζει με τα Windows 11  

H Microsoft εργάζεται σε ένα νέο πρόγραμμα-πελάτη OneDrive για τα Windows 11. Διέρρευσε μια έκδοση προεπισκόπησης της εφαρμογής, αποκαλύπτοντας επανασχεδιασμό που μοιάζει με τα Windows 11 για την ενότητα Ρυθμίσεις που δεν έχει λάβει σημαντικές βελτιώσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Εκτός από τα νέα χειριστήρια, τη νέα πλοήγηση και τα αναθεωρημένα γραφικά, η εφαρμογή που διέρρευσε δεν προσφέρει νέες δυνατότητες. Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού, να αλλάξετε τις επιλογές ειδοποιήσεων, να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό, να δείτε το όριο του αποθηκευτικού χώρου σας κ.λπ.

Image
Image

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη νέα εφαρμογή, επομένως η έκδοση δημόσιας προεπισκόπησης μπορεί να φαίνεται διαφορετική σε σύγκριση με την έκδοση που διέρρευσε.  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εκτέλεση της έκδοσης που διέρρευσε δεν εγγυάται ότι θα αποκτήσετε τη νέα σχεδίαση. Προσπαθήσαμε να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή σε πολλά μηχανήματα (κανάλια Dev και Stable), χωρίς κανένα να λαμβάνει το μάτι.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ιστορίες που θα έρθουν σύντομα στο OneDrive, προσφέροντας στους χρήστες έναν νέο τρόπο κοινής χρήσης των φωτογραφιών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *