Σύμφωνα με πληροφορίες, η OnePlus θα κάνει τη Nord ξεχωριστή μάρκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η OnePlus θα κάνει τη Nord ξεχωριστή μάρκα

H OnePlus παρουσίασε τη σειρά Nord το 2020 για να αναβιώσει την εικόνα της ως μάρκας που κατασκευάζει «  τηλέφωνα- ναυαρχίδα ». Η σειρά Nord, φυσικά, έγινε πολύ πιο προσιτή – το Nord N100 είναι διαθέσιμο μόνο στα 179 $ στις ΗΠΑ. Αλλά για κάποιο λόγο, η εταιρεία τεχνολογίας Shenzhen φαίνεται να θέλει να διατηρήσει απόσταση από τη μάρκα Nord.

Σύμφωνα με πηγές του κλάδου , η OnePlus θέλει να κάνει τη Nord μια ξεχωριστή επωνυμία που θα έχει τη δική της επωνυμία, καταστήματα και ομάδα. Η ανανεωμένη μάρκα Nord φέρεται να έχει το γαλάζιο ως χρώμα θέματος. Πηγές λένε ότι η υπάρχουσα επωνυμία OnePlus δεν θα χρησιμοποιηθεί στις μελλοντικές συσκευές Nord. Αντίθετα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν φράσεις όπως “από την OnePlus” ή “ένα εμπορικό σήμα της OnePlus”.

Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο την ανεξαρτησία του Nord. Στο μέλλον, θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να περιλαμβάνει έξυπνη τηλεόραση, μπάντες γυμναστικής, έξυπνα ρολόγια, ζώνη λαιμού Bluetooth, power banks και άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα εκτός σύνδεσης, καθώς η μάρκα που ανήκει στην OnePlus θα έχει «πολύ ισχυρή παρουσία εκτός σύνδεσης».

Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό μέρος αυτής της μετάβασης είναι το λειτουργικό σύστημα που θα τροφοδοτήσει τις μελλοντικές συσκευές Nord. Σύμφωνα με πηγές, θα χρησιμοποιεί μια νέα διεπαφή χρήστη πάνω από OxygenOS, σκοπός της οποίας θα μπορούσε να είναι να του δώσει μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Επιπλέον, λέγεται ότι η Nord θα στοχεύσει σε πελάτες ευαίσθητους στις τιμές και στην αγορά ναυαρχίδα εισαγωγικού επιπέδου. Η πιο προσιτή συσκευή του θα μπορούσε να κοστίσει περίπου Rs. 15.000 (~ 189$), ενώ μια ναυαρχίδα εισαγωγικού επιπέδου θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τις Rs. 35.000 (~ 441 $). Πηγές αποκάλυψαν επίσης ότι η ομάδα του Nord θα εδρεύει κυρίως στην Ινδία και η μάρκα φέρεται να κατασκευάζει τις συσκευές της στη χώρα.

Η OnePlus δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το να κάνει το Nord ξεχωριστή μάρκα.

Η OnePlus καθιστώντας το Nord ξεχωριστή μάρκα μοιάζει πολύ με το πώς τα POCO και Redmi ανήκουν στην Xiaomi, αλλά λειτουργούν όλα ανεξάρτητα σε κάποιο βαθμό. Στην περίπτωση του OnePlus, το όλο θέμα φαίνεται πολύ πιο περίπλοκο. Η Nord πιθανότατα θα λειτουργεί εν μέρει υπό την επίβλεψη της OnePlus, αλλά η ίδια η OnePlus είναι υπο-μάρκα της Oppo, που ανήκει στην BBK Electronics.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *