Τα Samsung Galaxy A21s, A02s και A03s λαμβάνουν ενημερώσεις Android 12 και One UI 4.1

Τα Samsung Galaxy A21s, A02s και A03s λαμβάνουν ενημερώσεις Android 12 και One UI 4.1

Μια τριάδα τηλεφώνων Galaxy As λαμβάνουν Android 12 με One UI 4.1. Επιπλέον, η ενημέρωση περιέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιουνίου, η οποία συνδέει 65 ευπάθειες. Τα τρία τηλέφωνα είναι το Galaxy A21s και Galaxy A02s (και τα δύο κυκλοφόρησαν το 2020 με Android 10) και το Galaxy A03s (το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με Android 11).

Η ενημέρωση βελτιώνει ορισμένες εφαρμογές της Samsung. Η Συλλογή, για παράδειγμα, βελτιώνει την ταξινόμηση άλμπουμ και προσφέρει μια βελτιωμένη λειτουργία Ιστορίες. Υπάρχει επίσης ένας αυτόματος τρόπος “remaster” παλιών φωτογραφιών, καθώς και τυχόν αλλαγές που κάνετε μπορούν εύκολα να αναιρεθούν. Μια ωραία λειτουργία απορρήτου σάς επιτρέπει να καθαρίζετε δεδομένα ώρας και τοποθεσίας από μια φωτογραφία πριν τη μοιραστείτε (χρήσιμο για υπηρεσίες που δεν το κάνουν αυτόματα).

Μια άλλη λειτουργία προσανατολισμένη στο απόρρητο προέρχεται από το Android 12 – ενδείξεις που δείχνουν εάν η κάμερα και το μικρόφωνο χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν εναλλαγές που σας επιτρέπουν να τις απενεργοποιήσετε σε όλο το σύστημα (και όχι ανά εφαρμογή).

Υπάρχει ένα νέο widget αναζήτησης, το οποίο μπορεί να εκκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης σε λειτουργία Secret, το οποίο μπορεί να αποκλείσει την παρακολούθηση εάν έχετε ενεργοποιημένη αυτήν την επιλογή. Το πληκτρολόγιο Samsung προσφέρει τώρα προτάσεις γλώσσας που υποστηρίζονται από το Grammarly.

Αυτή η ενημέρωση ανανεώνει επίσης τη λειτουργία Picture-in-Picture, τα γραφικά στοιχεία της Samsung, την εφαρμογή Ημερολόγιο, τη Σκοτεινή λειτουργία και πολλά άλλα. Σημειώστε ότι τα A21s και A02s λαμβάνουν το πλήρες πακέτο One UI 4.1, ενώ το A03s λαμβάνει το One UI 4.1 Core.

Ακολουθούν οι εκδόσεις υλικολογισμικού για τη νέα ενημέρωση για κάθε τηλέφωνο. Οι χρήστες του Galaxy A21s θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για την έκδοση A217FXXU8DVF6, οι χρήστες A02s για A025FXXU4CVF4 και οι χρήστες A03s για A037FXXU1BVFB. Και οι τρεις υποβάλλονται σε δοκιμαστική διάθεση, αλλά θα επεκταθούν σύντομα σε περισσότερες χώρες.

Λάβετε υπόψη ότι και τα τρία μοντέλα είναι κατάλληλα για 4 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, αλλά δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα των τηλεφώνων που θα λαμβάνουν 3 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος (και τα A21 και A02 έχουν ήδη δύο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *